ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.32 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον  Πλούτωνα, μια όψη θετική που μας βοηθά να ανανεωθούμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα. Στις 14.33 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες, καθώς θα μας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και ευέξαπτους, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε, ώστε να μην υπάρξουν και ατυχήματα. Τέλος στις 19.09 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που μας κάνει υπερβολικούς σε όλες τις δραστηριότητές μας, γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας.
*Στις 8.32 σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου και στις 20.10 το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης. Οι δυο αυτές όψεις αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/10/2013).
Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων, δείχνει ότι βρίσκεστε σε μια χρονιά κατά την οποία είστε αποφασισμένοι να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται κι αυτό στα γενέθλιά σας, σηματοδοτεί έξυπνες ενέργειες και χειρισμούς που θα αποδώσουν. Ένα πρόσωπο του γυναικείου φύλου, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να σας προφέρει πολύτιμη βοήθεια.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά υπεύθυνα και σοβαρά, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Η συνέπειά τους, οι αξιόλογες προσπάθειες αλλά και η ευστροφία τους, θα είναι τα στοιχεία που θα τα οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Τσαλίκης, Pablo Picasso, Johann Strauß, Katy Perry.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK