ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα, πραγματοποιείται στις  17.44 και είναι το τρίγωνο με τον Ερμή. Έτσι, η μέρα μέχρι αυτή την ώρα θα είναι καλή, καθώς οι επαφές, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις θα εξελίσσονται πολύ θετικά, ενώ θα έχουμε και αυξημένη οξυδέρκεια. Στις 18.04 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, και αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε εύκολα χωρίς σοβαρό λόγο. Η όψη αυτή δεν ενδείκνυται για αγορές και ψώνια που μπορεί να μην μας ικανοποιήσουν εκ των υστέρων. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 22.31 που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και θαρραλέοι αλλά παράλληλα και βιαστικοί και ανυπόμονοι.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/10/2013).
Εύνοια θα υπάρξει τους επόμενους δώδεκα μήνες στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Έτσι κι αλλιώς είστε αποφασισμένοι να καλυτερεύσετε τη ζωή σας και θα κάνετε τα πάντα για να το καταφέρετε. Φυσικά, καλό θα είναι να εξετάσετε όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείτε – κυρίως αν πρόκειται για θέματα οικονομικά ή αισθηματικά. Θέματα επαγγελματικά που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’ αυτό αν έχετε μια σχετική πρόταση θα πρέπει να την εξετάσετε σοβαρά. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως επισημοποιήσετε μια μακρόχρονη σχέση, ή αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 22.30 με την Σελήνη στους Ιχθείς θα είναι αρκετά ευαίσθητα και πολύ εύστροφα. Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμής θα τα βοηθήσει να πετύχουν στη ζωή τους και να δημιουργήσουν μια ισχυρή οικονομική κατάσταση χάρη στην διορατικότητά τους. Ανάλογες επιτυχίες θα έχουν και τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 22.31 με την μόνη διαφορά ότι θα είναι πιο ανεξάρτητα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Εύα Καϊλή, Πάνος Γαβαλάς, Μιχάλης Μαρίνος, Hillary Clinton.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK