ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Έχετε στη διάθεσή σας μια ολόκληρη μέρα, για να τακτοποιήσετε τις  εκκρεμότητές σας και να προετοιμάσετε ένα ευχάριστο διήμερο μακριά από έννοιες και σκοτούρες. Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμής υπόσχεται να σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας μακριά από τα μάτια του κόσμου. 

Ταύρος
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει ευχάριστα και χωρίς προβλήματα. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες, ενώ το απόγευμα θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με φιλικές παρέες. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα φαίνεται αρκετά φορτωμένη, καθώς είστε υποχρεωμένοι να διεκπεραιώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και παράλληλα να φροντίστε κάποιες λεπτομέρειες στο σπίτι σας. Το βράδυ ίσως επιλέξετε να ξενυχτήσετε διασκεδάζοντας ή να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθείς και είναι κατάλληλη για να το ρίξετε λίγο έξω, και να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει. Αν όμως, πρέπει να δουλέψετε αύριο, καλά θα κάνετε να μην ξενυχτήσετε.

Λέων
Τα συναισθήματά σας θα είναι αρκετά έντονα σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Προσέξτε κυρίως τα οικονομικά σας και μην προσπαθείτε να φανείτε υπερβολικά γενναιόδωρος σε άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι τις 22.30 στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, με αποτέλεσμα να αποζητάτε την παρέα του συντρόφου σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Προσέξτε όμως να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας ώστε να μην κάνετε σοβαρά λάθη.

Ζυγός
Η δουλειά σας απαιτεί περισσότερες προσπάθειες σήμερα, και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην χάνετε χρόνο σε ανούσια «κουτσομπολιά» αν θέλετε να σχολάσετε στην ώρα σας. Αν σκοπεύετε να βγείτε το βράδυ, προετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή βραδιά, και αν είστε ελεύθεροι, μην απορρίπτετε τα άτομα που σας πλησιάζουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 22.30 το βράδυ, σας καλεί να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να «αφοσιωθείτε» σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν ή και στον σύντροφό σας, αφού έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας.

Τοξότης
Μέχρι το βράδυ μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας στα μέλη της οικογένειάς σας που φαίνεται ότι ανησυχούν με τις πολύωρες απουσίες σας. Φροντίστε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο γιατί σύντομα οι υποχρεώσεις θα σας απομακρύνουν και πάλι από κοντά τους.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να κάνετε επαφές και συζητήσεις με άτομα που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και προσπαθούν να σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Ωστόσο για την ώρα καλό θα είναι να ξεχάσετε τα επαγγελματικά σας και να φροντίσετε να κάνετε συζητήσεις άλλου είδους που εξάπτουν το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος
Κάποια έξοδα είναι πιθανό να σας απασχολήσουν, καθώς μπορεί να σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, από την άλλη όμως νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας ή και για τον σύντροφό σας. Με την διαίσθησή σας μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική ενίσχυση από τη δουλειά σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 22.30 το βράδυ και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και να οδηγήσετε κάποιες καταστάσεις ακριβώς εκεί που θέλετε. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές υποθέσεις είτε για την πορεία μια συναισθηματικής σχέσης, οι εξελίξεις εξαρτώνται από σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK