ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, από όπου θα σχηματίσει σήμερα σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι συγκεκριμένες όψεις συνιστούν να είστε περισσότερο προσεκτικοί τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στις κινήσεις σας ώστε να αποφύγετε εντάσεις και ατυχήματα.

Ταύρος
Σάββατο σήμερα και είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείτε. Απολαύστε ένα καλό βιβλίο, επικοινωνήστε με φίλους και γνωστούς που έχετε να δείτε καιρό, φροντίστε τον εαυτό σας, κάνοντας μια κούρα ομορφιάς ή γυμναστείτε αν αυτό σας χαλαρώνει. Αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παρόλο που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα περάσετε καλά, ίσως θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην αρχίσετε σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Παρόλο που είναι Σάββατο και ο περισσότερος κόσμος ξεκουράζεται, η Σελήνη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σάς παροτρύνει να αφιερώσετε τουλάχιστον μερικές ώρες στη δουλειά, ώστε να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για την ερχόμενη εβδομάδα. Το βράδυ όμως μπορείτε να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές.

Λέων
Η διάθεσή σας σήμερα είναι πολύ «ανεβασμένη» και το μόνο που δεν αντέχετε είναι η μονοτονία και η «κλεισούρα». Έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε μια ομαδική έξοδο με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και μια ξαφνική εκδρομή που θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσετε κι ένα ξεχωριστό άτομο.

Παρθένος
Ίσως νιώθετε αρκετά πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα, αφού κάποια έξοδα που κάνατε το τελευταίο διάστημα, σας αναγκάζουν τώρα να στερείστε στιγμές διασκέδασης ή ακόμα και μερικά ψώνια που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά ικανοποιούν την φιλαρέσκειά σας. Υπομονή! Σύντομα η κατάσταση αυτή θα αλλάξει.

Ζυγός
Ο σύντροφός σας είναι πιθανό να απαιτήσει όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, και μάλλον τον δικαιούται. Γι’ αυτό μην κανονίζετε τίποτα άλλο, και απλά σχεδιάστε πώς θα περάσετε την μέρα σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες ή οικογενειακές συγκεντρώσεις, καλό θα ήταν να τις μοιραστείτε.

Σκορπιός
Υπάρχουν σημαντικές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο μάλλον δεν απαιτείται η παρουσία σας. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε για μια εκδρομή, αρκεί να είστε σίγουροι ότι εκεί που πηγαίνετε το κινητό σας έχει σήμα. Κατά τα άλλα απολαύστε μια ανέμελη μέρα.

Τοξότης

Εξαιρετικά ευχάριστη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα, αφού η αγάπη και η τρυφερότητα του συντρόφου σας θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικά. Ακόμα και αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να μην κλειστείτε στο σπίτι και είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών.

Αιγόκερως
Μέρα χαλάρωσης το Σάββατο, και η παράδοση λέει να αφιερώσετε αυτή την ημέρα στην οικογένειά σας. Φροντίστε τουλάχιστον να διατηρήσετε ένα όμορφο και αρμονικό κλίμα, και μην «ξεθάψετε» προβλήματα από το παρελθόν για να τα λύσετε τώρα. Με συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα περάσετε μια ανέφελη μέρα.

Υδροχόος
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολλά πρόσωπα που το τελευταίο  διάστημα έχουν απομακρυνθεί από κοντά σας. Συγγενικά πρόσωπα, αδέλφια ή απλοί φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να ανανεώσετε την διάθεσή σας για εξόδους και διασκεδάσεις. Μια νέα γνωριμία –φιλική ή ερωτική- θα επηρεάσει τη νοοτροπία σας.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας πρόκειται να απασχολήσουν σήμερα τη σκέψη σας καθώς θα θελήσετε να βρείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Κάποια άτομα μπορεί να γνωρίζουν πολύτιμες πληροφορίες, ίσως όμως δεν θέλουν να τις μοιραστούν μαζί σας. Μην επιμένετε, γιατί η «είδηση» μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK