ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Στις 9.06 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό μια όψη που προκαλεί ξαφνικά γεγονότα θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τις υπόλοιπες τάσεις. Δεδομένου ότι λίγο αργότερα στις 12.43 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το πιθανότερο είναι οι δυο όψεις αυτές να λειτουργήσουν από κοινού και να προκαλέσουν προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις καθώς επίσης και συγκρούσεις και εκνευρισμό μεταξύ των ανθρώπων. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα μας αναστατώσουν, καθώς και ατυχήματα πάσης φύσεως. Ωστόσο, μετά τις 12.43 οι όψεις αυτές εξασθενούν και η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλή, αφού η Σελήνη θα προετοιμάζεται για μια θετική όψη που θα συμβεί αύριο τα ξημερώματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/10/2013).
Νέες επαγγελματικές προκλήσεις σας επιφυλάσσει η χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλιά σας. Μετά από μια περίοδο στασιμότητας ή αδράνειας, τους επόμενους μήνες θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που σας ταιριάζει πραγματικά. Κάποιοι μάλιστα ίσως ανεξαρτητοποιηθείτε ή εργαστείτε με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για κάποιου είδους έρευνας αγοράς. Σε κάθε περίπτωση η νέα σας ενασχόληση θα σας φέρει αρκετά κέρδη τα οποία θα επενδύσετε σε ακίνητα. Προσοχή στη υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογενείας σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ανεξάρτητα και πρωτοποριακά. Δύσκολα θα συμβιβάζονται με γνωστές και καθιερωμένες μεθόδους και θα αναζητούν την επιτυχία μέσα από καινοτομίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα καταξιωθούν, ενώ η οικογενειακή τους ζωή ίσως αντιμετωπίσει κάποια σύννεφα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Roberto Benigni.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK