ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη στις 2.44 τα ξημερώματα, μια όψη που μας χορηγεί ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και όσοι εργάζονται αυτή τη στιγμή θα έχουν θαυμάσια απόδοση, ενώ όσοι διασκεδάζουν θα περνούν υπέροχα. Στις 3.32 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία άλλη μια θετική όψη που ευνοεί τις συναναστροφές και την επικοινωνία. Στη συνέχεια η Σελήνη ξεκινάει ένα μεγάλο κενό πορείας που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί στις 8.15 με την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου.
*Η αντίθεση Άρη – Δία καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσουν αυτές οι όψεις το ζώδιό σας εδώ.
 
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/10/2013).
Θετική αναμένεται η νέα χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλιά σας, κυρίως για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε προκειμένου να θεμελιώσετε κάποια πράγματα στην εργασία σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, ενώ θα συμβάλλουν και στη βελτίωση των οικονομικών σας. Όσοι σκέφτεστε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να δημιουργήσετε κάτι δικό σας, υπάρχουν θετικές προοπτικές με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα επαναπαυτείτε. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να διατηρήσετε μια σχέση, κρυφή.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ανεξάρτητα και αυτόνομα. Από μικρά θα εκδηλώνουν τις επιθυμίες τους και θα παίρνουν πρωτοβουλίες προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αναμένεται να κατακτήσουν υψηλές θέσεις στον επαγγελματικό στίβο, ενώ στον αισθηματικό ίσως έχουν προτίμηση να διατηρούν μια μυστικότητα στην προσωπική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άρης Σπηλιωτόπουλος,  Eros Ramazzotti, Julia Roberts.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK