ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Καλό θα είναι σήμερα να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας, ενώ αν οδηγείτε να τηρείτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μην έχετε εμπλοκές με τον νόμο. Αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας, αλλά αποφύγετε διαφωνίες που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
Tip: Άμεση ασφάλιση του αυτοκινήτου σας προσφέρει η anytime online.

Ταύρος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από σήμερα μέχρι και τις 21/11 πρόκειται να σας κάνει πιο εργατικούς αλλά και πιο φιλάρεσκους. Έτσι καλό θα είναι αυτό το διάστημα να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας περιποίηση, ή και να ξοδέψετε χρήματα σε αγορές προσωπικών ειδών. Προσοχή μόνο μην το παρακάνετε.
Tip: Oικονομικά ψώνια σε επώνυμα ρούχα προσφέρει το διαδικτυακό κατάστημα brandstyle.

Δίδυμοι
Η αντίθεση Άρη – Δία που πραγματοποιείται σήμερα, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή άλλα σημαντικά άτομα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και παραβλέψετε την εριστική συμπεριφορά τους. Η Αφροδίτη από σήμερα μέχρι και τις 21/11  σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε τις όποιες διαφορές σας. 
Tip: Μια καλή επιλογή είναι να απολαύσετε μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση. 

Καρκίνος
Το τελευταίο διάστημα, έχετε αφιερώσει πολλές ώρες στην δουλειά σας, και ίσως ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν προτεραιότητα από σήμερα και μέχρι τις 21/11 που η Αφροδίτη ενεργοποιεί αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας. 
Tip: Αν χρειάζεστε κάποια προϊόντα για να καλλωπίσετε το χώρο σας στο gift-store υπάρχουν αρκετές οικονομικές ιδέες.
 
Λέων
Αποφύγετε να φέρετε σε αντιπαράθεση τον σύντροφό σας με το φιλικό σας περιβάλλον, κυρίως αν ξέρετε ότι υπάρχει αμοιβαία … αντιπάθεια. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από σήμερα και μέχρι τις 21/11 είναι ιδανική για επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές καθώς επίσης και για μικρές αποδράσεις που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.
Tip: Τι θα λέγατε για ένα μαγευτικό τριήμερο σε τετράστερο ξενοδοχείο στο Πήλιο ;

Παρθένος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό θα αποτελέσει για σας μια θετική επιρροή για τα οικονομικά σας αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αποφύγετε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και αν χρειαστεί κάντε τα στραβά μάτια στα παράπονα του συντρόφου σας προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις.
Tip: Ίσως ένα ρομαντικό γεύμα βοηθήσει περισσότερο στην αποκατάσταση της σχέσης σας.

Ζυγός
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, στρέφει το ενδιαφέρον όλων επάνω σας, την στιγμή που κι εσείς φαίνεται ότι το χρειάζεστε. Με ανανεωμένη διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία μπορείτε μέχρι και τις 21/11 να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας πολυτέλειες που έχετε στερηθεί.
Tip: μια καλή προσφορά για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια υπάρχει στο ροζ νύχι .

Σκορπιός
Μάλλον το τελευταίο διάστημα έχετε υπερβεί τα όριά σας και έχετε ξεφύγει αρκετά από τον προϋπολογισμό σας, γεγονός που απαιτεί να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε παρέα με τον αγαπημένο σας, ή με μια καλή ταινία που θα σας ξεκουράσει. Ίσως μάλιστα έτσι βρείτε την ευκαιρία να «ανοιχτείτε» περισσότερο ο ένας με τον άλλον.
Tip: Αν χρειαστείτε delivery υπάρχει το e-food.

Τοξότης
Η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας ή με κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο, μπορεί να κλονιστεί σοβαρά αν δεν ρίξετε νερό στο κρασί σας. Ίσως είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν περιθώρια για σοβαρές συζητήσεις.
Tip: Στα Ster Cinemas μπορείτε να επιλέξετε μια καλή ταινία σε πολύ οικονομική τιμή.

Αιγόκερως
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει μια παροιμία και φαίνεται να σας ταιριάζει απόλυτα, αφού το τελευταίο διάστημα έχετε υπερβεί τις αντοχές σας. Η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αν δεν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση, και αυτή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα.
Tip: Αν παρόλα αυτά νιώσετε την ανάγκη για μια ιατρική συμβουλή, καλέστε στο… doctor anytime.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα δεν σας επιφυλάσσει δυσάρεστα γεγονότα και παρόλο που η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να προκαλέσει κάποιες διαφωνίες με την παρέα σας ή με τον σύντροφό σας κυρίως για το πού θα διασκεδάσετε, σύντομα θα βρείτε συμβιβαστικές λύσεις. Η Αφροδίτη από σήμερα μέχρι και τις 21/11 σας παροτρύνει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να προγραμματίσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας.
Tip: Εξοικονομείστε χρόνο και χρήμα, κλείνοντας τις διακοπές σας με το travelplanet24.

Ιχθείς
Μια ήρεμη μέρα αναμένεται να περάσετε αρκεί βέβαια να καταφέρετε να ισορροπήσετε τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, όπως συνιστά η αντίθεση Άρη – Δία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό από σήμερα μέχρι και τις 21/11 καλό θα είναι να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK