ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Ίσως νιώθετε την ανάγκη να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας πρόοδο, ωστόσο είναι καλύτερα να αναβάλλετε βιαστικές αποφάσεις και να περιμένετε τουλάχιστον κάνα – δυο μέρες. Αφιερώστε χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

Ταύρος
Ίσως θελήσετε να συναντήσετε φίλους και γνωστούς που έχετε να δείτε καιρό. Καλά θα κάνετε να επιδιώξετε να αναθερμάνετε τις επαφές σας, αρκεί να μην αφήσετε κάποιους «επιτήδειους» να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Καλό θα είναι μάλιστα να αποφύγετε κάθε είδους συναλλαγές σήμερα.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα σήμερα και καλό θα είναι να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Προσέξτε ακόμα και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όπου ίσως υπάρξουν κάποια δυσάρεστα σχόλια πίσω από την πλάτη σας. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση δείξτε αδιαφορία αφού έτσι κι αλλιώς πάντα η αλήθεια λάμπει.

Καρκίνος
Αν υπάρχουν συναλλαγές επαγγελματικές ή οικονομικές με το εξωτερικό, ή με άτομα που βρίσκονται μακριά, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αφού είναι πιθανό να χαθούν έγγραφα ή χρήματα κάπου στο δρόμο. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μην αφήνετε εκτεθειμένα τα πράγματά σας.

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η ανάγκη σας να δείξετε την γενναιοδωρία σας σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως σας ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες. Προσοχή επίσης σε τραπεζικές συναλλαγές όπου είναι πιθανό να κάνετε ένα λάθος εις βάρος σας.

Παρθένος
Η οικογένειά σας και ο σύντροφός σας έχουν απορροφήσει όλο το ενδιαφέρον σας, αλλά κάπου έχετε χάσει τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να δρομολογήσετε τις επόμενες κινήσεις σας που πάντως θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σας επιφυλάσσει πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Ωστόσο καλό θα είναι να μην ακούτε ό,τι σας λένε αν δεν το «ψάξετε» πρώτα. Μια έρευνα θα σας οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα που στη συνέχεια θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

Σκορπιός
Ίσως νιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα με τον σύντροφό σας ή με μια νέα γνωριμία που μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα, αλλά καλό θα είναι να αναλογιστείτε κάποια πράγματα και να αναρωτηθείτε αν υπάρχει κάποιο συμβάν που προοιωνίζει πρόθεση οικονομικής εκμετάλλευσης. Καλύτερα να το ανακαλύψετε τώρα παρά να απογοητευτείτε αργότερα.

Τοξότης
Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας δημιουργεί μια πίεση που σας αναγκάζει να απουσιάζετε πολλές ώρες από το σπίτι. Έτσι όμως, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εις βάρος σας και να υποστείτε χειρότερες συνέπειες. Ίσως είναι καλύτερα να συζητήσετε κάποια θέματα που αποφεύγετε, ώστε να λυθούν οριστικά.

Αιγόκερως
Αν νοσταλγείτε ένα παλιό έρωτα, ή απλά μια φιλία που έχει διακοπεί, μπορεί σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να την επαναπροσεγγίσετε. Προσέξτε τους χειρισμούς σας γιατί είναι πιθανό να απογοητευτείτε χωρίς να υπάρχει τέτοια πρόθεση από την άλλη μεριά. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τη μυστικότητα, τα κλεισίματα τηλεφώνων ή τα μηνύματα χωρίς όνομα…

Υδροχόος
Μπορεί να ανήκετε στα πλέον κοινωνικά ζώδια και να γίνεστε «θυσία» για τους φίλους σας, ίσως όμως σήμερα χρειαστεί να δείξετε και την κακή σας πλευρά κυρίως αν δεχτείτε οικονομικούς εκβιασμούς. Η καλοσύνη έχει και τα όριά της και σίγουρα δεν θέλετε να είστε μια ζωή το θύμα.

Ιχθείς
Εξαπατήσεις και απάτες στον επαγγελματικό τομέα, στοχεύουν στο να αποσπάσουν την προσοχή και να μην μπορείτε να αποδώσετε όπως πρέπει. Αγνοήστε όσους προσπαθούν να σας υποδείξουν πώς θα κάνετε τη δουλειά σας και εργαστείτε με την μέθοδο που σας ταιριάζει.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες και για τις ευχές σου! :) φιλάκια! καλή εβδομάδα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK