ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 8.15 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 31/10 στις 20.39. Το διάστημα αυτό θα αποζητούμε την σταθερότητα και την ηρεμία, ενώ θα ασχοληθούμε πιο συστηματικά με τα οικονομικά μας. Στις 9.04 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς ενισχύει την φαντασία και διορατικότητά μας. Στις 13.55 η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, συνιστά να είμαστε προσεκτικοί τόσο στις οικονομικές μας συναλλαγές όσο και στη συμπεριφορά μας. Στις 21.49 σχηματίζεται η Πανσέληνος, ενώ λίγο αργότερα στις 23.01 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που είναι ιδιαίτερα θετικό για όλες τις δραστηριότητες και κυρίως για θέματα οικονομικά. Από τις 23.01 η Σελήνη ξεκινά ένα μεγάλο κενό πορείας που θα διαρκέσει μέχρι και τις 31/10 στις 20.40 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα αυτό δεν συνιστάται η έναρξη νέων δραστηριοτήτων. Για περισσότερες λεπτομέρειες για την Σελήνη σε κενό πορείας διαβάστε και εδώ.
* Στις 8.18 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 19.40. Λίγο αργότερα –στις 21.49- σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Διαβάστε πώς θα επηρεάσουν αυτά τα φαινόμενα το ζώδιό σας εδώ.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/10/2013).
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το γεγονός όμως ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος υποστηρίζεται από τις θετικές όψεις του Πλούτωνα και του Χείρωνα, σηματοδοτεί γεγονότα που ακόμα και αν είναι δυσάρεστα θα είναι για το δικό σας καλό. Έτσι, αν πάρετε την απόφαση να διακόψετε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί, σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με πολύ καλύτερες προοπτικές. Προσοχή στο τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που εγκυμονεί κινδύνους και εξαπατήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι τυχερά και θα αγαπούν τα καλά και όμορφα πράγματα στη ζωή όπως είναι το καλό φαγητό, τα ταξίδια, το χρήμα… Η ζωή τους επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις καθώς και την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Προσοχή χρειάζεται στον οικονομικό τομέα όπου υπάρχει τάση για ασυλλόγιστες σπατάλες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελένη Μενεγάκη, Richard Dreyfuss, Kate Jackson, Winona Ryder, Gabrielle Union.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK