3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Η Σελήνη σήμερα δεν σχηματίζει καμία όψη. Το γεγονός ότι η πρώτη όψη που θα σχηματίσει στις 4/10 είναι η αντίθεση με τον Άρη συνιστά να έχουμε αυξημένη την προσοχή και να αποφύγουμε νευρικές κινήσεις.
*Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Αφροδίτη στην Παρθένο εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/10/2013).
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους δώδεκα μήνες, καθώς φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τα βελτιώσετε. Ήδη μπορεί να έχετε κάποιες σκέψεις στο μυαλό σας και το μόνο που σας μένει είναι να μπορέσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από ορισμένες παγίδες που θα μπουν στο δρόμο σας, σύντομα θα έχετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αν σκέφτεστε να κάνετε επενδύσεις, καλό θα είναι πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και στη συνέχεια να εμπιστευτείτε μόνο τη δική σας κρίση και κανέναν άλλο. Η αισθηματική σας ζωή δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα αγαπούν την καλοπέραση και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια άνετη διαβίωση. Με τις προσπάθειές τους θα καταφέρουν να αποκτήσουν μια μεγάλη περιουσία, την οποία θα πρέπει να διαφυλάξουν, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποια διαστήματα μεγάλων απωλειών.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Γιούλικα Σκαφιδά, Clive Owen, Gwen Stefani, Neve Campbell, Zlatan Ibrahimovic.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK