ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα σε κενό πορείας, γεγονός που συνιστά να μην κάνουμε καινούργια ξεκινήματα. Η Σελήνη σε κενό πορείας είναι κατάλληλη για να  ασχοληθούμε με δουλειές ρουτίνας, να ξεφορτωθούμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη σε γραπτές εργασίες ή άλλες δουλειές.
*Σήμερα επίσης διαμορφώνεται το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/10/2013).
Το εξάγωνο που δέχεται ο Ήλιος από τον Πλούτωνα θα αποτελέσει όλη την ερχόμενη χρονιά την κινητήριο δύναμη που θα σας βοηθήσει να συσσωρεύσετε τις δυνάμεις σας ώστε να πραγματοποιήσετε όλες τις επιδιώξεις σας. Καλό θα είναι ωστόσο να βαδίζετε σε γνωστά μονοπάτια και να μην πειραματιστείτε με πράγματα που δεν γνωρίζετε. Στον αισθηματικό τομέα, προσέξετε μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας και αναγκαστεί να κοιτάξει αλλού… Αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται μια νέα γνωριμία που θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία της ζωής σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εξαιρετικά δυναμικά και θα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ακόμα και εκεί που άλλοι διστάζουν. Ιδιαίτερα ριψοκίνδυνα ίσως θα πρέπει στη ζωή τους να προσέξουν τα οικονομικά ρίσκα. Είναι καλύτερα να ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό προς την επιτυχία παρά να πειραματιστούν και να χάσουν άδικα χρόνο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κώστας Καρυωτάκης, Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Diego Maradona.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK