ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να κάνετε υπολογισμούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια καλύτερη βάση. Το βραδάκι μπορείτε να επικοινωνήσετε με φίλους σας, αποφεύγοντας όμως να συζητήσετε θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
 Tip: Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το χρόνο ομιλίας σας για όλα τα καρτοκινητά στο ConnectPhone.

Ταύρος
Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε δουλειές ρουτίνας που δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους από τις 20.40 καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές αφού το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει απώλειες.

Δίδυμοι
Μπορεί να νιώθετε κάπως «πεσμένοι» τις πρωινές ώρες και ίσως είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με επίπονες δραστηριότητες. Μετά τις 20.40 η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και παρόλο που η διάθεσή σας θα φτιάξει, ίσως είναι καλύτερα να μην «ξεθαρρέψετε» και κυρίως μην εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας.

Καρκίνος
Οι φίλοι, οι φιλοδοξίες και οι ομαδικές δραστηριότητες – κυρίως αυτές που γνωρίζετε και συνηθίζετε να κάνετε πολύ καλά – ευνοούνται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Μετά τις 20.40 η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και συνιστά να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυριανές υποχρεώσεις σας.

Λέων
Η σημερινή μέρα σας επιτρέπει να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα με επιτυχία και χωρίς άγχος. Μετά τις 20.40 η Σελήνη μπαίνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να διασκεδάσετε και να συναντηθείτε με φίλους. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας.

Παρθένος
Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να σας ανοίξουν νέες προοπτικές γι’ αυτό φροντίστε να αγνοείτε αυτά που σας λένε ή ακούτε να συζητούν οι γύρω σας. Μετά τις 20.40 η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους από όπου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, και είναι πιθανό να νιώσετε απογοήτευση ή θλίψη για κάποια πρόσφατα γεγονότα.

Ζυγός
Το πρωί είναι κατάλληλο για να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή να συζητήσετε μια νέα ρύθμιση σε κάποιο παλιό δάνειο. Μετά τις 20.40 η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ευνοεί τις επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ή ακόμα και στο εξωτερικό.
Tip: Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το χρόνο ομιλίας σας για όλα τα καρτοκινητά στο ConnectPhone.

Σκορπιός
Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι τις 20.39 στον τομέα των σχέσεών σας από όπου σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή με έναν συνεργάτη σας θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Το βράδυ ίσως αναζητήσετε μια διασκέδαση που μάλλον θα σας κοστίσει ακριβά.

Τοξότης
Σήμερα μπορείτε να διεκπεραιώσετε με μεγάλη άνεση δουλειές ρουτίνας και επαγγελματικά καθήκοντα που θα ολοκληρωθούν σχεδόν μηχανικά. Μετά τις 20.40 η Σελήνη θα περάσει στον τομέα των σχέσεών σας, και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, αν και καλό θα είναι να ακούτε αυτό που σας λέει και όχι αυτό που φαντάζεστε..

Αιγόκερως
Μέχρι και τις 20.39 μπορείτε να απολαύσετε την θετική επιρροή της Σελήνης στον Ταύρο και να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές είτε με τον σύντροφό σας, είτε με τα παιδιά σας, είτε με μια ευχάριστη δραστηριότητα. Αργότερα με την Σελήνη στους Διδύμους ίσως νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με στενούς φίλους σας.

Tip: Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το χρόνο ομιλίας σας για όλα τα καρτοκινητά στο ConnectPhone.


Υδροχόος
Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια θα σας ικανοποιήσει απόλυτα το πρωί αφού θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε πολλές δουλειές χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μετά τις 20.40 μπορείτε να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας. Αν επιλέξετε να βγείτε με φίλους, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον Ταύρο το πρωί σας καλεί να επικοινωνήσετε με φίλους αλλά και με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν μια βοήθεια. Όσοι ασχολείστε με συγγραφικές εργασίες θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε εύκολα. Μετά τις 20.40, καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.

Tip: Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα το χρόνο ομιλίας σας για όλα τα καρτοκινητά στο ConnectPhone.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK