ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 20.40 οπότε περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα μετακινηθούμε πιο πολύ. Στις 21.28 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και αυταπάτες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 31/10/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες προβλέπονται αρκετά δραστήριοι κυρίως στον τομέα των σχέσεών σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση και άλλοι να συζήσετε με τον σύντροφό σας. Σε κάθε περίπτωση όσοι αναζητήσετε μια νέα στέγη ή θελήσετε να μετακομίσετε καλό θα είναι να ελέγξετε τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά του σπιτιού ώστε να μην αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα. Στα επαγγελματικά σας δεν αναμένονται αλλαγές.

 Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 20.39 θα είναι αρκετά σταθερά στις πεποιθήσεις τους και στις φιλοδοξίες τους και θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 20.40 θα είναι πιο ευμετάβλητα, θα προσαρμόζονται εύκολα σε αλλαγές και θα επιδιώκουν να βρίσκονται με φιλικές παρέες. Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα, τα καθιστά ευάλωτα σε εξαπατήσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Δημήτρης Βλάχος, Κώστας Αρζόγλου, Πέτρος Γαϊτάνος.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK