4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 10.44 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη, μια όψη που προκαλεί εκνευρισμό και άγχος. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα από απροσεξία ή βιασύνη, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 14.47 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα υπάρχει περισσότερη κινητικότητα και ευελιξία καθώς επίσης και περισσότερη ανάγκη για επικοινωνία. Στις 16.17 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, καθώς θα μας κάνει περισσότερο απρόσεκτους και θα μας δημιουργήσει μια υποτονική διάθεση. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και να αποφύγουμε επαφές με άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά. Στις 17.56 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και προκαλεί συναισθηματική ανασφάλεια, αστάθεια και δυσαρμονία, γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγουμε οικονομικές συναλλαγές και ψώνια που μπορεί να μας στοιχίσουν ακριβά χωρίς να αξίζουν πραγματικά.
 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/10/2013).
Η φετινή χρονιά απαιτεί αυξημένη προσοχή, καθώς είστε ευάλωτοι σε κάθε είδους εξαπάτηση. Παρ’ όλο που τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα πρέπει να διαφυλάξετε πρώτα πρώτα, μια συναισθηματική απογοήτευση μπορεί να σας κοστίσει εξίσου. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζετε και να μην δίνετε τα χρήματά σας και την καρδιά σας στον πρώτο τυχόντα. Προσοχή και στον επαγγελματικό τομέα, όπου είναι πιθανό με τη συμπεριφορά σας να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 14.46 με την Σελήνη στον Ταύρο, θα έχουν ανάγκη από ασφάλεια τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική γεγονός που θα τα κάνει κάπως περισσότερο «κτητικά». Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 14.47 με την Σελήνη στους Διδύμους, θα είναι περισσότερο επικοινωνιακά και ευχάριστα, αλλά ίσως η υπερβολική εμπιστοσύνη στους γύρω τους, έχει ως αποτέλεσμα να απογοητευτούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δημήτρης Καλαντζής, Πάνος Κιάμος, Susan Sarandon.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK