5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.39 η Σελήνη σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό μια όψη που φέρνει εκπλήξεις και θετικές ειδήσεις και γεγονότα. Στις 16.41 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο, άλλη μια θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, καθώς επίσης και επαγγελματικές συζητήσεις και συνεργασίες.
*Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου καθώς και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας, η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/10/2013).
Περιπετειώδης αναμένεται η ερχόμενη χρονιά για σας, καθώς θα βρείτε αρκετά νέα ενδιαφέροντα που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για πολύ καιρό. Καινούργιες γνώσεις, ταξίδια, γνωριμίες με άτομα που έχουν να σας προσφέρουν συγκλονιστικές εμπειρίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποιοι από σας θα αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με ένα άτομο που προέρχεται από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρια, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε μια δουλειά που θα απαιτεί συχνές μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι μια χρονιά που θα σας αφήσει ευχάριστες εντυπώσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και επικοινωνιακά. Το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη τους, τα κάνει ευχάριστα σε κάθε συναναστροφή και ελκυστικά στο αντίθετο φύλο. Μεγάλες επιτυχίες θα προέλθουν από χώρες του εξωτερικού.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Κοσκωτάς, Πέτρος Φυσσούν, Kate Winslet, Kevin Mirallas, Diogo Ferreira.


3 comments

3 σχόλια:

  1. Ωχ!!! Να μην πω καλύτερα στην κολλητή μου που γέννησε σήμερα αυτό... περί εξωτερικού!!! Δεν θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα!!!
    Φιλιά!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μην της το πεις. Να της ζήσει το παιδάκι και καλότυχο (που θα είναι)!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK