6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μια όψη που ευνοεί την επικοινωνία και τις φιλικές συναναστροφές. Έτσι όσοι βγουν να διασκεδάσουν θα περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο. Στη συνέχεια όμως η Σελήνη ξεκινάει ένα μεγάλο κενό πορείας που διαρκεί μέχρι και τις 7/10 τα ξημερώματα στις 3.45.
*Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.


Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/10/2013).
Αρκετά καλή προβλέπεται για σας η ερχόμενη χρονιά σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Πολλά όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν – κυρίως αυτά που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή – εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι πολύ πιθανό επίσης – αν είστε ελεύθεροι - να δεχτείτε μια πρόταση γάμου, ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας απογειώσει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να αμελήσετε κάποια επαγγελματικά σας καθήκοντα. Είναι λοιπόν απαραίτητο να μάθετε να είστε οργανωτικοί και συνεπείς και κυρίως να μην «μπλοκάρετε» όταν διαπιστώνετε ότι έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος δουλειάς.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά επικοινωνιακά και θα προτιμούν να βρίσκονται τις περισσότερες ώρες της ημέρας με ευχάριστη παρέα. Πολύ εργατικά και οργανωτικά, θα διακριθούν από την παιδική τους κιόλας ηλικία σε ότι κάνουν, καθώς όλες τους οι εργασίες θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες. Καλό θα είναι οι γονείς να μην προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν να ακολουθήσουν την καριέρα που επιθυμούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βάσια Παναγοπούλου, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Δόξας, Γιολάντα Διαμαντή, Αλέξης Γεωργούλης.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK