6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


 Κριός
Σήμερα έχετε την ευχέρεια να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις, ή ακόμα και να ζητήσετε μια ευνοϊκή ρύθμιση από τους πιστωτές σας. Με έντονα αυξημένη διαίσθηση αλλά και με μια ιδιαίτερη ευφράδεια μπορείτε να «πείσετε» τους πάντες να αποδεχτούν τις προτάσεις σας.

 Ταύρος 
 Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας αλλά και με αγαπημένα φιλικά σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Σταθερή βελτίωση παρουσιάζουν και τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να κάνετε κάποιες αγορές που σχεδιάζετε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
 Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να δεχτείτε τις θετικές κριτικές των συναδέλφων σας αλλά και των ανωτέρων σας. Εξάλλου, η Σελήνη που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, σάς προσδίδει μια γοητεία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Καρκίνος 
 Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα σας υπόσχεται το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα. Μαζί με το ζώδιό σας διαμορφώνουν ένα μεγάλο τρίγωνο που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αποκαλύψετε τις κινήσεις σας, ειδικά αν δεν θέλετε να διαρρεύσουν πληροφορίες.

Λέων 
 Αν έχετε να διευθετήσετε οικογενειακά ή οικονομικά ζητήματα, είναι καλύτερα να ασχοληθείτε σήμερα που οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες. Ένα κρυφό πάθος είναι πιθανό να αναβιώσει από το παρελθόν, ή να προκύψει μέσα από μια φιλική συγκέντρωση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό σας, θα σας ανανεώσει.

Παρθένος 
 Ο σύντροφός σας – ή και ο συνέταιρός σας – φαίνεται πρόθυμος να σας ακούσει και να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να του εκφράσετε τα όποια παράπονά σας. Αν ζείτε μακριά από τους γονείς σας, καλό θα είναι να προγραμματίσετε μια επίσκεψη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ζυγός 
 Είναι καιρός να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλετε στην εργασία σας και να αποζημιωθείτε με ένα οικονομικό ποσό που σας είναι απαραίτητο. Έτσι, ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Σκορπιός 
 Ο Ερμής με την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να διασκεδάσετε, αλλά και να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε δημιουργική και ευχάριστη δραστηριότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τοξότης 
 Η σχέση σας με τον σύντροφό σας, συνεχίζει να σας απασχολεί, και σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα λόγια και τις πράξεις σας. Μπορεί να έχετε χίλια δίκια σε μια υπόθεση, ωστόσο θα πρέπει να διεκδικήσετε το δίκιο σας με τον κατάλληλο τρόπο για να μη σας γυρίσει μπούμερανγκ. Αν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας έχει την ανάγκη σας, προσφέρετε του την χωρίς εκβιαστικά ανταλλάγματα.

Αιγόκερως 
 Ευχάριστες επαφές και κοινωνικές συναναστροφές σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Η δουλειά σας και οι υποχρεώσεις σας έχουν μπει σ’ ένα αυλάκι και βγαίνουν  ξεκούραστα και άνετα κι έτσι, μπορείτε να προγραμματίσετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη μονοτονία. Φροντίστε ωστόσο να βρείτε χρόνο και για ξεκούραση.

Υδροχόος 
 Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να γίνει αιτία να αποκτήσετε μεγάλα κέρδη, είτε από την καλή δουλειά που έχετε κάνει, είτε και από ένα τυχερό παιγνίδι ή μια επικερδή επένδυση. Το γεγονός αυτό θα σας παροτρύνει να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να κερνάτε τους πάντες «σκορπώντας» χρήματα που μπορεί να σας χρειαστούν.

Ιχθείς 
 Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σήμερα, αποτελεί ένα θετικό γεγονός καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με ευχέρεια και να επικαλεστείτε την διορατικότητά σας, ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Μια εργασία που μπορεί να γίνει από το σπίτι, θα σας φέρει κέρδη.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Ρένα! Ωραία μου ακούγονται τα νέα (Ταύρος),αλλά μάλλον δεν είναι για μένα...έχω πάρα πολύ δουλειά...που καιρός για διασκέδαση;
    Αλλά ποτέ δεν ξέρεις , ε; Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Σοφάκι. Ε, λίγο χρόνο για διασκέδαση θα βρεις, δεν μπορεί! Σου εύχομαι τα καλύτερα. Φιλιά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK