7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Μετά από ένα μεγάλο κενό πορείας, στις 3.45 τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, το σπίτι και η οικογένεια θα μας απασχολήσουν περισσότερο, ενώ είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια θέματα ακίνητης περιουσίας ή απλά να ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν. Στις 4.02 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια θετική όψη που ευνοεί και ανταμείβει τις προσπάθειες και σηματοδοτεί την διάρκεια σε σημαντικά θέματα. Στις 5.09 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυξάνει την διαίσθηση και την φαντασία. Στις 09.09 το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή είναι κατάλληλο για γραφικές εργασίες αλλά και για επικοινωνία και μετακινήσεις. Στις 13.29 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και ευνοεί οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Το απόγευμα τα πράγματα αρχίζουν να «χαλάνε», αφού το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού  στις 16.15 και η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα στις 17.55 συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να πυροδοτήσουν δυσάρεστες ειδήσεις και βίαια γεγονότα.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η είσοδος του Άρη στον Τοξότη εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/10/2013).
Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο την ερχόμενη χρονιά. Πολλοί από σας θα καταφέρετε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές δραστηριότητες ή θα ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα από το σπίτι που θα σας αποφέρει κάποια έσοδα. Έσοδα επίσης μπορεί να προέλθουν μέσα από την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι  έχετε ήδη μια σχέση, δεν θα υπάρξουν αλλαγές, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν την οικογένειά τους και θα ευχαριστιούνται να βρίσκονται στο οικιακό τους χώρο ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία, γι’ αυτό και θα κανονίζουν πολλές φιλικές συγκεντρώσεις μέσα σ’ αυτό. Όσον αφορά στα επαγγελματικά τους ίσως δυσκολευτούν να βρουν τον δρόμο τους ή οι περιστάσεις τους αναγκάσουν να αλλάξουν πορεία κάποια στιγμή στη ζωή τους. Παρόλα αυτά δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Δαδινόπουλος, Νίκος Δένδιας, Vladimir Putin.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK