8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 10.33 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε κάθε είδους σχέση τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει πάλι σε κενό πορείας μέχρι και αύριο το μεσημέρι στις 14.54 που θα περάσει στον Λέοντα.
*Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/10/2013).
Η χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σας, απαιτεί να έχετε αυξημένη την προσοχή σας, και να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ότι βλέπετε και σε ότι ακούτε, αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας, σας κάνει ευάλωτους σε απάτες και αυταπάτες. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε συγκρατημένοι και να μην επενδύετε συναισθηματικά ή οικονομικά αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Κάποιες εντάσεις αναμένονται και στην οικογενειακή σας ζωή, τις οποίες μπορείτε να ξεπεράσετε με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ανήσυχα. Πολλές φορές θα νιώθουν να μην τους ικανοποιεί τίποτα στη ζωή τους και θα αναζητούν την τελειότητα -που φυσικά δεν υπάρχει- γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να τα βοηθήσουν και να τα κατευθύνουν στα κατάλληλα μονοπάτια για να μην απογοητευτούν.  Διέξοδο στις ανησυχίες τους μπορούν να βρουν σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Κατέβας, Matt Damon, Bella Thorne, Sigourney Weaver.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK