8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Η ενασχόληση με την οικογένειά σας συνεχίζεται και σήμερα και μάλλον θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, αν δεν θέλετε να φτάσετε σε αδιέξοδα. Επίσης όσοι έχετε έναν επαγγελματικό συνέταιρο προσπαθήστε να αποφύγετε διαπληκτισμούς. Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι καλύτερα να αναβάλλετε σοβαρές διαπραγματεύσεις και υπογραφές.

Ταύρος
Κάπως άγαρμπα ξεκινάτε την εβδομάδα σας και ίσως η κακή σας διάθεση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ξεκουραστήκατε όσο θέλατε και δεν νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες που σας φαίνονται υπέρογκες αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε κάθε συναναστροφή που μπορεί να σας χαλάσει τη περισσότερο τη διάθεση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ευφορίας που θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Φροντίστε να είστε συνεπείς επίσης στα επαγγελματικά σας καθήκοντα γιατί το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στο ζώδιό σας και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Ωστόσο, η επιμονή σε κάποια θέματα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες. Προσπαθήστε να μην υπερβείτε τα όρια και δυσκολέψετε περισσότερο τα πράγματα. Προσοχή και στα επαγγελματικά σας.

Λέων
Μπορεί η νέα εβδομάδα να ξεκίνησε, εσείς όμως φαίνεται ότι βρίσκεστε ακόμα σε άλλα μέρη. Ωστόσο, η νοσταλγία είναι πιθανό να γίνει αιτία να κάνετε σημαντικά λάθη στη δουλειά σας που μπορεί να αποβούν ακόμα και «μοιραία», αν δεν τα εντοπίσετε εγκαίρως. Προσοχή και σε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινάει με καλή διάθεση, και σας βρίσκει πανέτοιμους να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, οι συνεχείς διαρροές στα οικονομικά σας, συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Καλό θα είναι λοιπόν, να αρνηθείτε μια φιλική πρόταση για έξοδο, γιατί μάλλον θα σας κοστίσει ακριβά.

Ζυγός
Η καριέρα σας αρχίζει να σας αποζημιώνει για όσες θυσίες έχετε κάνει, γι’ αυτό όσο κι αν «ταλαιπωρείστε» δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τώρα τις προσπάθειες. Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, προσέξτε τα λόγια σας, μην εμπιστεύεστε συναδέλφους σας και φροντίστε να είστε ακριβείς στην ώρα σας.

Σκορπιός
Η αρχή της καινούργιας εβδομάδας σας βρίσκει κάπως «πεσμένους» και χωρίς διάθεση για εργασία. Μια άδεια μπορεί να σας φαίνεται «λουκούμι» αυτή τη στιγμή, όμως υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Επιπλέον το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σας προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες τις οποίες θα πρέπει να αναπληρώσετε.

Τοξότης
Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει που σας βρίσκει πλήρως ανανεωμένους και ξεκούραστους. Η διάθεσή σας να πετύχετε, σας δίνει την δύναμη να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα που συνιστά να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Αιγόκερως
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν πάλι να αυξάνονται και ο σύντροφός να παραπονείται ότι τον παραμελείτε. Το να επιτύχετε μια ισορροπία ίσως σας φαίνεται το πιο δύσκολο πράγμα στο κόσμο, αν όμως προσπαθήσετε, θα δείτε ότι τελικά είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Αν χρειαστεί να υπογράψετε κάτι διαβάστε το πολύ καλά.

Υδροχόος
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σας ανοίγει και νέους επαγγελματικούς ορίζοντες που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με το εξωτερικό. Μια σημαντική διαπραγμάτευση μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά στην προαγωγή, ενώ οι επαφές με άτομα από άλλες χώρες σας ευνοούν ιδιαίτερα. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που θα σας δημιουργήσει απρόβλεπτα έξοδα.

Ιχθείς
Υπάρχουν ακόμα αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσετε και που σίγουρα έχουν ξεπεράσει τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε ωστόσο να καλύψετε όλα τα χρέη σας, ώστε να είστε πιο άνετοι αργότερα, που μπορεί να χειροτερέψουν τα πράγματα. Μια απογοήτευση μπορεί να προέλθει και από τον επαγγελματικό σας χώρο.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK