9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Το πρωί η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 14.54 οπότε και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο αυθόρμητοι και γενναιόδωροι, και θα μπορούμε να διεκδικήσουμε πιο έντονα αυτό που θέλουμε. Η ενασχόληση με τα παιδιά, με αθλητικές δραστηριότητες, με τα χόμπι μας αλλά και με τον σύντροφό μας, θα μας προσφέρει ευχάριστες στιγμές. Στις 15.45 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια δυσάρεστη όψη που απαιτεί υπομονή και υπευθυνότητα σε κάθε εργασία, προκειμένου να έχει αποτελέσματα. Στις 18.18 το τρίγωνο Σελήνης – Άρη μας χορηγεί ενέργεια και δύναμη ώστε να ολοκληρώσουμε πιο εύκολα όλες τις εργασίες μας.
*Τα τρίγωνα Ήλιου - Δία και Αφροδίτης – Πλούτωνα, αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 9/10/2013).
Δυο σημαντικές όψεις που σχηματίζονται ανήμερα στα γενέθλιά σας, καθορίζουν τα γεγονότα της ερχόμενης χρονιάς. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία θα σας χαρίζει την εύνοιά του, τους επόμενους δώδεκα μήνες και θα σας βοηθήσει να πετύχετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εγγυάται θετικές εξελίξεις τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Αν σας απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, μπορεί να αναβιώσει φέτος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Πολύ τυχερά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, καθώς τα τρίγωνα που θα υπάρχουν στον γενέθλιο χάρτη τους θα τα βοηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 14.53 θα έχουν Σελήνη στον Καρκίνο και θα είναι περισσότερο ευαίσθητα, ενώ τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 14.54 με την Σελήνη στο Λέοντα θα είναι πιο «ηγετικά». Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις, θα σημειώσουν μεγάλη πρόοδο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Κωσταντάρας, Κώστας Κοκκινάκης, David Cameron, John Lennon, France Gall.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK