9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Δυο εξαιρετικά θετικές όψεις που διαμορφώνονται σήμερα, σας εγγυώνται επιτυχία σε επαγγελματικές – και όχι μόνο – επαφές και συζητήσεις, καθώς και μια νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Σήμερα, ο επαγγελματισμός σας θα είναι αξιοσημείωτος και οι ανώτεροί σας θα σας ανταμείψουν γενναιόδωρα.

Ταύρος
Η κυβερνήτρια της ζωδίου σας Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα, και σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ή και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για τους δυο σας. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου – Δία υπόσχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Δίδυμοι
Εξαιρετική αναμένεται η σημερινή μέρα για σας, καθώς ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο. Τώρα μπορείτε να «προωθήσετε» τα σχέδιά σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, υπόσχεται να βελτιώσει τα οικονομικά σας και να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια σχέδια που αφορούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Επιπλέον με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορείτε να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της διάθεσής σας. Επιπλέον, με τα δυο τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ήλιος με τον Δία και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια φιλικών σας προσώπων για την επιτυχία των σχεδίων σας, ενώ ίσως έχετε και κάποιο οικονομικό όφελος.

Παρθένος
Ευχάριστη προβλέπεται και για σας η σημερινή ημέρα, αφού η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιό σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σας εγγυάται θετικές εξελίξεις σε όποια ζητήματα σας ενδιαφέρουν. Μια προαγωγή ή ένα οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει σαν αποτέλεσμα περασμένων σας προσπαθειών. Η επιβράβευση ωστόσο δεν θα είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική.

Ζυγός
Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, για να σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας ή να σχεδιάσετε μια ρομαντική απόδραση για τους δυο σας. Αν εκκρεμούν νομικές υποθέσεις, η όψη αυτή σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Σκορπιός
Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τονίζει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, με το οποίο μπορείτε να πείσετε τους πάντες για τις ιδέες σας. Αν σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε και κάποιο άτομο ερωτικά, μη διστάσετε. Εύνοια υπάρχει και στον οικονομικό τομέα.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ήλιο σήμερα και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσετε τυχόν διαφορές με τον σύντροφό σας, αλλά και να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Θετικές εξελίξεις υπάρχουν και στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Μια υπέροχη μέρα ξεκινάει και για σας, αφού ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και υπόσχεται να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας όσο “άπιαστες” κι αν φαίνονται. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και μια ανώτερη θέση σας περιμένει.

Υδροχόος
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα είναι ιδανικό για να ξεφύγετε για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε μακριά από κάθε σκοτούρα. Έτσι κι αλλιώς θα αναπληρώσετε τις χαμένες ώρες της δουλειάς, κάποια άλλη στιγμή. Εύνοια και σε οικονομικές υποθέσεις.

Ιχθείς
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως μια αγοραπωλησία σας βοηθήσει να “ξεχρεώσετε” κάποια χρέη. Επιπλέον με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, οι σχέσεις σας τόσο οι προσωπικές όσο και οι φιλικές πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK