ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Σήμερα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη την θαλπωρή του σπιτιού. Ωστόσο, οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης σας κάνουν οξύθυμους και είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσετε σε όποιον προσπαθήσει  να σας αποσπάσει από τις σκέψεις σας. Ίσως είναι καλύτερα να κάνετε υπομονή λίγες ώρες, αφού μετά το μεσημέρι θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα δεν έχει ιδιαίτερες εξάρσεις για σας, και ίσως μπορείτε να επιδιώξετε μια βόλτα στη φύση ή μια συνάντηση  με πρόσωπα που σας χαλαρώνουν. Αν καταφέρετε να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι το Σαββατοκύριακο θα περάσετε πολύ όμορφα. Μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ ξεχωριστή.

Δίδυμοι
Ίσως νιώσετε την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, θα πρέπει όμως σ' αυτή την περίπτωση να προσέξετε πολύ την διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχετε  μεγάλες απώλειες. Είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι το απόγευμα που ο κίνδυνος είναι αισθητά μειωμένος.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, οι δύσκολες όψεις όμως που σχηματίζει απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας. Γι' αυτό προσπαθήστε να μην είστε επιθετικοί σε άτομα που δεν σας φταίνε, και αν είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε, αποφύγετε διενέξεις με τους ανωτέρους σας. Μετά  το μεσημέρι η διάθεσή σας θα βελτιωθεί.

Λέων
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να αφεθείτε στη θαλπωρή του σπιτιού και να ξεκουραστείτε. Αν θέλετε να αποφύγετε τη ρουτίνα, μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες με τον σύντροφό, ή με μια καλή παρέα, απολαμβάνοντας μια καλή ταινία.

Παρθένος
Φροντίστε να περάσετε την ημέρα σας όμορφα και αποφύγετε αντιπαραθέσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία κατά την έξοδό σας. Ίσως λάβετε μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Ζυγός
Παρόλο που είναι μέρα αργίας για τους περισσότερους, εσείς έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε μερικές ώρες και να βγάλετε ένα έξτρα εισόδημα ώστε να μπορέσετε να διασκεδάσετε χωρίς άγχος το βράδυ. Καλό θα είναι ωστόσο να μην φανείτε υπερβολικά γενναιόδωροι και ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός
Η διάθεσή σας σήμερα είναι τόσο ρομαντική που περιμένετε πώς και πώς να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να του δείξετε την αγάπη σας. Ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις απαιτούν περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζετε, δείξτε κατανόηση και μην αφήσετε τη διάθεσή σας να χαλάσει.

Τοξότης
Αναπάντεχα έξοδα θα προκύψουν σήμερα και μόνο με ένα καλό «κουμάντο» θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε λογικοί και μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας ξοδεύοντας τα χρήματά σας ασυλλόγιστα. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.

Αιγόκερως
Η σημερινή θα είναι αρκετά δύσκολη, αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και αφήσετε μια φαινομενικά ασήμαντη διαφωνία με τον σύντροφό σας να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να σας επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα εγκυμονεί κινδύνους, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση ή στις μετακινήσεις σας, προκειμένου να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Αν είναι απαραίτητο να εργαστείτε, προετοιμαστείτε για μεγάλες επιτυχίες και αύξηση των εσόδων σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Καρκίνο σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την όμορφη πλευρά της ζωής, παρόλο που θα πρέπει να είστε έτοιμοι να παραβλέψετε κάποια πράγματα, ώστε να μην σας χαλάσει η διάθεση. Προσοχή επίσης χρειάζονται τα οικονομικά σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK