ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

 Στη 1.22 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που προκαλεί ανατροπές και ατυχήματα, γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Στις 5.18 το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου είναι μια θετική όψη που υποστηρίζει και ανταμείβει τις προσπάθειες. Στις 8.36 η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα είναι μια δύσκολη όψη που παράγει βία και εντάσεις. Η συγκεκριμένη όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μαζί με την αντίθεση Σελήνης – Άρη που σχηματίζεται στις 14.01 σηματοδοτούν επικίνδυνες καταστάσεις. Τέλος στις 15.40 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια θετική όψη που ευνοεί τα ψώνια και τις αγορές, τις συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1/12/2013).
Τα οικονομικά σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή τους επόμενους δώδεκα μήνες, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε αδιέξοδα. Το ταυ –τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Άρη, δείχνει ότι κοινά περιουσιακά στοιχεία, ή χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους, θα σας δημιουργήσουν προβλήματα και θα πρέπει να τα ρυθμίσετε ώστε να μπουν σε μια τάξη. Ένας ειλικρινής διάλογος με τον σύντροφό σας, χωρίς εντάσεις, είναι απαραίτητος προκειμένου να βάλετε τη σχέση σας σε πιο υγιείς βάσεις. Ξαφνικές αλλαγές αναμένονται και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ ευαίσθητα αλλά ταυτόχρονα και οξύθυμα και πολλές φορές μπορεί να διεκδικούν το δίκιο τους με λάθος τρόπο. Θα πρέπει να καλλιεργήσουν την υπομονή ώστε να μην τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία. Είναι πιθανό να ασχοληθούν με ιατρικά επαγγέλματα ή ιατρικές έρευνες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αλέξανδρος Υψηλάντης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Αλέκα Μαβίλη, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Woody Alen.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK