ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 11.35, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα αφιερωθεί αποκλειστικά σ’ αυτόν και οι ενέργειές σας θα έχουν σαν στόχο να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες του. Τις βραδινές ώρες προσέξτε γιατί η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό από τις 11.35 το πρωί σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις καθημερινές δουλειές που πρέπει να γίνουν, τα ψώνια και τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Αν ωστόσο νιώσετε την ανάγκη να γυμναστείτε, ή να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, σίγουρα θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό από τις 11.35 το πρωί, ανεβάζει τη διάθεσή σας και επιπλέον σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και ελκυστικούς. Αν έχετε έναν δεσμό, θα περάσετε στιγμές τρυφερότητας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως θα πρέπει να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που μπορεί να γίνει αιτία να γνωρίσετε το άτομο που ονειρεύεστε.

Καρκίνος
Η οικογένεια και το σπίτι αποκτά εξέχουσα θέση στη ζωή σας σήμερα καθώς προσπαθείτε να βρείτε τρόπους που θα εξασφαλίσουν την άνεση τόσο σε σας όσο και στα μέλη της οικογένειάς σας. Ωστόσο, το απογευματάκι ίσως συναντηθείτε με φίλους ή συναδέλφους ώστε να ολοκληρώσετε κάποιες συζητήσεις που έχουν μείνει στη μέση.

Λέων
Η Σελήνη στο Ζυγό από τις 11.35 το πρωί σας φέρνει σε επαφή με συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα ή σας παροτρύνει να κάνετε ένα σύντομο ταξιδάκι ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όσοι μείνετε εδώ ίσως ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και την προσωπική σας περιποίηση.

Παρθένος
Με το πέρασμα της Σελήνης στο Ζυγό από τις 11.35 το πρωί, η διάθεσή σας αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, και είστε έτοιμοι να ξοδέψετε χρήματα για όμορφα πράγματα που θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Το βραδάκι ίσως υποδεχτείτε φίλους στο σπίτι σας, αποφύγετε όμως διαφωνίες που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Ζυγός
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας από τις 11.35 το πρωί, είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και να αποσπάσετε τον θαυμασμό των γύρω σας. Οι προτάσεις για έξοδο σήμερα θα είναι πολλές και αν είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε αυτήν που σας υπαγορεύει το ένστικτό σας και που σας επιφυλάσσει μια ρομαντική γνωριμία.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά το πρωί στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και σας δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείτε με τον σύντροφό σας και να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρόλο που μια καλή ταινία μάλλον φαίνεται καλύτερη επιλογή.

Τοξότης
Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται από σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, καλό θα είναι να προγραμματίσετε εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους σας και να αποφύγετε την απραξία που τελικά θα σας κουράσει. Αν είστε ελεύθεροι ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας, το μυαλό σας μάλλον βρίσκεται σε θέματα της δουλειάς σας, όμως θα πρέπει να τα κρατήσετε για σας και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για τον σύντροφό σας ή την οικογένειά σας. Αλλιώς, μην παραξενευτείτε όταν θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τα παράπονα…

Υδροχόος
Η Σελήνη από τις 11.35 θα περάσει στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου εγγυάται να σας χαρίσει μια ανέφελη μέρα. Η αισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και μαζί με τον σύντροφό σας μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ίσως αναζητήσετε έναν παλιό έρωτα που θα υποκύψει στις προκλήσεις σας.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, αφού τα απρόβλεπτα έξοδα δεν σταματούν να χαλούν τα σχέδιά σας. Το εξάγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με τον Ερμή σήμερα μπορεί να σας φέρει κάποια χρήματα που θα σας ανακουφίσουν προσωρινά, όμως γενικότερα θα πρέπει τουλάχιστον για λίγες μέρες να υπολογίζετε το κάθε σεντς.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK