ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.27 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και συνιστά προσοχή σε όσους βρίσκονται έξω καθώς υπάρχει αυξημένη τάση ατυχημάτων ή τσακωμών. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 11.35 που θα περάσει στο Ζυγό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας, αλλά και για την ομορφιά μας, ενώ θα θελήσουμε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό περιβάλλον. Στις 17.06 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, μια όψη που βοηθά περισσότερο στο να αποκατασταθούν διαφορές αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ωστόσο και νέες συζητήσεις που θα γίνουν μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Με το πέρας αυτής της όψης θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί αφού η Σελήνη προχωρά για να σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στις 20.09. Η όψη αυτή προκαλεί δυσάρεστες εκπλήξεις, ανατροπές, ατυχήματα, βία και ρήξεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 10/11/2013).
Η χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλιά σας, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς είστε ήδη αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές – στον επαγγελματικό τομέα - που ξέρετε ότι χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια. Μερικά πράγματα μάλιστα ίσως να μην εξελιχθούν όπως περιμένετε, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. Ωστόσο, πρόκειται για μια κρίσιμη καμπή που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μια νέα πορεία που στο μέλλον θα αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη. Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα πάνε σαφώς καλύτερα και φαίνεται να πετάτε στα σύννεφα. Ελέγξτε μόνο τη ζήλια σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά, έξυπνα και γοητευτικά. Ταλαντούχα και με πολλούς θαυμαστές θα πετυχαίνουν εύκολα τους στόχους τους. Στην προσωπική τους ζωή ωστόσο, υπάρχει  περίπτωση να διατηρούν παράνομες σχέσεις που θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα στον έγγαμο βίο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαρτίνος Λούθηρος, Richard Burton, Ennio Morricone.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK