ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Η Κυριακή κάνει την είσοδό της με το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας. Αντίθετα, το πρωί και όλη την υπόλοιπη ημέρα, η διάθεσή σας είναι τέλεια, και μπορείτε να προσεγγίσετε με επιτυχία τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να αποκαταστήσετε παλιές διαφορές.

Ταύρος
Θετική ημέρα θα είναι η σημερινή και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε κάποιες γνωριμίες προκειμένου να αποσπάσετε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας χρειαστούν στην δουλειά σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται, γεγονός που λύνει πολλά σας προβλήματα.

Δίδυμοι
Η αισθηματική σας ζωή έχει προτεραιότητα σήμερα που είναι Κυριακή και είστε απαλλαγμένοι από άλλες υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά σας και ίσως είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Ίσως όμως χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να σας το ανακοινώσει.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται στη 00.33 είναι πιθανό να βάλει σε κίνδυνο την σχέση σας. Αν για κάποιο λόγο νιώθετε έντονη ζήλια, είναι καλύτερα να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας παρά να απομακρυνθείτε χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει. Ήδη από το πρωί όλα θα είναι καλύτερα κι εσείς θα νιώθετε πιο σίγουροι για τον άνθρωπό σας.

Λέων
Ιδιαίτερα δραστήρια προβλέπεται η Κυριακή σας, καθώς είστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο λεπτό της διασκεδάζοντας. Οι φίλοι βρίσκονται πρώτοι στη λίστα σας, κι αυτό ίσως προκαλέσει έναν εκνευρισμό στον αγαπημένο σας. Απαιτείται υπομονή και όλα θα φτιάξουν!

Παρθένος
Ίσως θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας, που φαίνεται ότι έχει τα δικά του σχέδια. Όσο κι αν σας αρέσει να έχετε τα πάντα κανονισμένα στην εντέλεια, καλό είναι που και που να τον αφήνετε να σας παρασύρει στο άγνωστο. Σίγουρα δεν θα μετανιώσετε.

Ζυγός
Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που σχηματίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προστριβές τις οποίες μπορείτε να χειριστείτε με διπλωματία ώστε να μην πάρουν έκταση. Από το πρωί όλα θα είναι καλύτερα και δεν αποκλείεται να κανονίσετε ένα μακρινό περίπατο με τους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός
Η επιθυμία σας να απομονωθείτε και να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια συνεχίζεται και σήμερα, και ίσως θα πρέπει να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιων ατόμων που εμπιστεύεστε και που συνήθως η κρίση τους είναι σωστή, προκειμένου να καταλήξετε στα πιο σωστά συμπεράσματα.

Τοξότης
Έντονα κοινωνική μέρα θα είναι αυτή η Κυριακή, αφού ήδη σκέφτεστε να συναντηθείτε με τους φίλους σας και να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας «κουτσομπολιό». Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να κάνετε και μια νέα γνωριμία, αν όμως έχετε σχέση, προσέξτε μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Η δουλειά φαίνεται ότι δεν τελειώνει και η οικογένειά σας με το δίκιο της εκφράζει τα παράπονά της. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες και βρείτε έναν τρόπο ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κυρίως όμως εκείνο που θα πρέπει να σκεφτείτε, είναι το τι ικανοποιεί εσάς.

Υδροχόος
Πολύ καλή μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή Κυριακή και ίσως είναι ευκαιρία να μαζέψετε τους φίλους σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε και να οργανώσετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Είτε πρόκειται για μια εκδρομή, είτε για ένα ομαδικό φαγοπότι, η σημερινή μέρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Ιχθείς
Παρά το γεγονός ότι είστε υποχρεωμένοι να περάσετε αυτή την Κυριακή, στο σπίτι με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές, είτε με την οικογένειά σας απολαμβάνοντας μια καλή ταινία, είτε και μόνοι σας αξιοποιώντας όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά τη μοναξιά σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK