ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201233 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να παράγει βία, εντάσεις ή ακόμα και διάλυση σχέσεων, γι’ αυτό συνιστάται μεγάλη προσοχή. Στις 11.33 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια θετική όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις γενικότερα. Στις 16.13 η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης ευνοεί το γυναικείο φύλο, και η ώρα αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθούμε με την ομορφιά είτε του εαυτού μας είτε και του χώρου μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/11/2013).
Η ερχόμενη χρονιά θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάποια θέματα για πρώτη φορά, καθώς θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι στην κοινωνική αδικία και θα αποφασίσετε να συμμετάσχετε ενεργά στην αντιμετώπισή της. Στην προσωπική σας ζωή θα συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς σας και θα κατανοήσετε τα προβλήματα των δικών σας που ίσως μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφεραν. Στον αισθηματικό τομέα, θα μιλήσετε πιο ουσιαστικά και ειλικρινά  με τον σύντροφό σας και θα έρθετε πιο κοντά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά, γοητευτικά και συντροφικά. Θα αναζητούν το καλό σε κάθε περίπτωση και πολλές φορές θα συμμετέχουν ενεργά για την αποκατάσταση της κοινωνικής αδικίας. Στον ερωτικό τομέα, ενδέχεται να υπάρχει τάση να διατηρούν διπλές σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Leonardo DiCaprio, Demi Moore.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK