ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Η επιμονή σας να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα επιχειρήματα προκειμένου να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, θα έχει θαυμάσια αποτελέσματα σήμερα το πρωί. Μετά τις 13.10 η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό από όπου σας βοηθάει να χειριστείτε διαισθητικά προς όφελός σας, κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά και να ζήσετε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα χρειάζεται διπλωματία, προκειμένου να μην βρεθείτε αναμεμιγμένοι σε ίντριγκες ή κουτσομπολιά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον σύντροφό σας όπου επιτέλους αρχίζουν να διαφαίνονται ελπίδες ότι ένας κοινός στόχος αρχίζει να υλοποιείται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό μέχρι τις 13.10 και αυτό το διάστημα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να επιτύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας. Από το μεσημέρι και μετά θα πρέπει αναγκαστικά να γυρίσετε στη ρουτίνα σας, και να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας αλλά και με πιθανά προβλήματα υγείας.

Καρκίνος
Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι και το μεσημέρι που η Σελήνη παραμένει σ’ αυτό τον τομέα. Ίσως μάλιστα, υπάρχουν κάποιες επισκευές ή επιδιορθώσεις που απαιτούν την παρουσία σας εκεί. Ωστόσο μετά το μεσημέρι, η ανάγκη σας για ερωτικές περιπέτειες ή άλλες δημιουργικές απολαύσεις, μπορεί να ικανοποιηθεί πλήρως.

Λέων
Μέχρι και το μεσημέρι μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που κινούν τα νήματα σε κάποιες σοβαρές υποθέσεις και να προσπαθήσετε να τα πείσετε με τα κατάλληλα επιχειρήματα, ώστε να προωθήσουν τα θέματά σας. Το απόγευμα η Σελήνη από τον Σκορπιό σας παροτρύνει να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σας το πρωί είναι στα οικονομικά σας, αφού νιώθετε την ανάγκη να προβείτε σε απαραίτητες αγορές για το σπίτι και αναγκαστικά θα ξοδέψετε κάτι παραπάνω. Από το απόγευμα η κοινωνικότητά σας γίνεται πιο έντονη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που θέλετε και που μπορούν να φτιάξουν την ψυχολογία σας.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας μέχρι και τις 13.10 και αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την ομορφιά σας. Το απόγευμα ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε τα οικονομικά σας και να σκεφτείτε κάποιες περικοπές που θεωρούνται απαραίτητες για την ευημερία σας.

Σκορπιός
Ίσως για μερικές ώρες ακόμα είστε υποτονικοί, αφού η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Ωστόσο μετά τις 13.10 η είσοδός της στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε και ξαφνικά τα πάντα φαίνονται διαφορετικά. Τώρα μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας.

Τοξότης
Μπορεί το πρωί να ξεκινάει κάπως ευχάριστα για σας, γρήγορα όμως τα αποθέματά σας τελειώνουν και το μεσημέρι νιώθετε την ανάγκη να γυρίσετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Καλό θα είναι να «ακούσετε» τον οργανισμό σας γιατί οι ιώσεις καραδοκούν…

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου μέχρι τις 13.10 σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, ενώ λίγο αργότερα με την είσοδό της στον Σκορπιό νιώθετε έντονη αισιοδοξία ότι όλα εξελίσσονται όπως τα έχετε σχεδιάσει. Πραγματικά είστε ένα βήμα πριν την απόλυτη καταξίωση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε.

Υδροχόος
Η φιλοσοφία σας έχει αρχίσει σιγά – σιγά να διαφοροποιείται και πλέον οι στόχοι που θέτετε για τα επαγγελματικά σας είναι πιο ξεκάθαροι. Αυτό θα το καταλάβετε σύντομα, καθώς θα δείτε να προσεγγίζετε πιο εύκολα και πιο σταθερά την επιτυχία. Καλό θα είναι ωστόσο να εντοπίσετε εγκαίρως και κάποια μικρά λαθάκια.

Ιχθείς
Το πρωί είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και να διευθετήσετε κάποια χρέη. Μετά τις 13.10 ωστόσο, η Σελήνη περνάει στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα που σας συναρπάζουν και σας γοητεύουν. Προσπαθήστε να υλοποιήσετε τα όνειρά τώρα που όλα φαίνονται εφικτά.
2 comments

2 σχόλια:

  1. και νιώθω σα να με γυροφέρνει η ιωσούλα! :) σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να είναι περαστικά! όσο για τα σχόλιά μου, τα εννοούσα, αφού έχεις ταλέντο στις ... μεταμορφώσεις! Φιλιά!

      Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK