ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 07.13 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες και να αγωνιστούμε για τα όνειρά μας με τις καλύτερες προοπτικές. Αυτή είναι και η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη αφού στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 13.10 που θα περάσει στον Σκορπιό. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο θα είμαστε περισσότερο σταθεροί στους στόχους μας και θα ενδιαφερθούμε για τα οικονομικά μας, για επενδύσεις ενώ θα αυξηθεί και η ερωτική διάθεση. Στις 13.45 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει την διαίσθηση και ευνοεί τα ταξίδια, και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Στις 20.28 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο μια όψη που κάνει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα και μας κάνει πιο υπεύθυνους σε όλους τους τομείς.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/11/2013).
Μεγάλη εύνοια αναμένεται φέτος στην αισθηματική σας ζωή. Εάν είστε ελεύθεροι πρόκειται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, ενώ αν έχετε ήδη μια σχέση, σύντομα θα την επισημοποιήσετε, γεγονός που θα είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και μια εγκυμοσύνη, ή  μια θετική εξέλιξη σε σχέση με τα παιδιά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πολλοί από σας θα θελήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να ασχοληθείτε με κάτι δικό σας το οποίο πραγματικά θα σας αποφέρει σημαντικό κέρδος. Αν είστε ήδη ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως θα πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα, προκειμένου να αναβαθμίσετε τη δουλειά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 13.09 θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 13.10 θα έχουν πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά και μεγάλη γοητεία με αποτέλεσμα να «μαγεύουν» τους πάντες. Μπορούν να γίνουν καλλιτέχνες με μεγάλη επιτυχία ή να ακολουθήσουν την ιατρική επιστήμη. Σε κάθε περίπτωση θα διακριθούν στον χώρο τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βασίλης Καρράς, Ελένη Ράντου, Βασίλης Τσιάρτας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Grace Kelly, Neil Young, Nadia Comaneci, Whoopi Goldberg.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK