ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η μοναδική όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στη 01.34. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα έντονη και θετική όψη που μας βοηθάει να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να σκεφτούμε περισσότερο τις επιθυμίες και τα θέλω μας. Η όψη είναι ιδανική για να προγραμματίσουμε σημαντικά πράγματα ή ακόμα και εκδρομές ή ταξίδια.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/11/2013).
Η χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σου, αναμένεται εξαιρετικά θετική και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα. Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα αρχίσεις να πραγματοποιείς δυναμικά τους στόχους που έχεις θέσει, ακόμα και αν χρειαστεί να βρίσκεσαι όλη μέρα «επί ποδός». Με την βοήθεια του εξαγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα  θα μπορέσεις να διατηρήσεις και να σταθεροποιήσεις κάθε τι που θα αποκτήσεις αυτό το διάστημα. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για μια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα έξυπνα και εύστροφα και θα μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. Το συγγενικό τους περιβάλλον ή τα αδέλφια θα παίξουν ένα θετικό ρόλο στη ζωή τους. Μεγάλο μέρος της ζωής τους μπορεί να το ζήσουν στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Ψωμόπουλος, Άννα Βερούλη, Eugène Ionesco.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK