ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις και να βγάλετε τα κατάλληλα συμπεράσματα και να κάνετε τις κινήσεις που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Αν σκέφτεστε κάποιες οικονομικές επενδύσεις είναι η κατάλληλη στιγμή να τις κάνετε αφού εγγυώνται μεγάλα μελλοντικά κέρδη.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η προετοιμασία και η εφαρμογή ενός κατάλληλου προγράμματος θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας μια ώρα νωρίτερα.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα ίσως νιώσετε δυσφορία στην αίσθηση ότι βρίσκεστε υπό στενή παρακολουθήση. Ωστόσο, πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να σας ανεβάσει στην κλίμακα της ιεραρχίας χωρίς να προλάβετε να το καταλάβετε.

Καρκίνος
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να ασχοληθείτε με ότι σας δίνει χαρά. Τα παιδιά σας, ο σύντροφός σας ή ένα δημιουργικό έργο μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σημαντικής σας σχέσης.

Λέων
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάνετε μια γενική καθαριότητα και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε άχρηστο. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει καλό και θα ανανεώσει την διάθεσή σας, αφού έτσι θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον στολισμό για τα Χριστούγεννα.

Παρθένος
Κάποιες πληροφορίες που χρειάζεστε ίσως έρθουν σήμερα από εκεί που δεν το περιμένετε και σίγουρα θα αλλάξουν το πρόγραμμά σας, αφού θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επιπλέον μια νέα γνωριμία ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντική αφού θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

Ζυγός
Με την Σελήνη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το κύριο θέμα της ημέρας. Το θετικό είναι ότι είστε έτοιμοι να βρείτε νέες πηγές εσόδων που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή βάση.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη δυναμική στην σημερινή μέρα. Έτσι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε κάποια πράγματα και να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές για την ζωή σας.

Τοξότης
Θετικές εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα, καθώς ίσως λάβετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με μια επαγγελματική πρόταση που βρίσκεται σε εκρεμμότητα ή για ένα νέο έσοδο που μπορεί να μπει στη ζωή σας. Ό,τι κι αν είναι καλό θα είναι να το κρατήσετε κρυφό για λίγο ακόμα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας “παρασύρει” σε διασκεδάσεις και φιλικές συγκεντρώσεις. Η μέρα ενδείκνυται για να συναντήσετε φίλους και γνωστούς αλλά και άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Υδροχόος
Η καριέρα σας βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας σήμερα και θα πρέπει να αποδείξετε ότι δουλεύετε συνειδητά και συστηματικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Καλό θα είναι μάλιστα να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή άτομα που προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας.

Ιχθείς
Εξαιρετικά θετική αναμένεται η σημερινή μέρα αφού η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας φέρνει σε επαφή με νέες προοπτικές. Μη διστάσετε να αποδεχτείτε προτάσεις, ακόμα κι αν διατηρείτε επιφυλάξεις, αφού η ανταμοιβή σας θα είναι αρκετά δελεαστική.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK