ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Ηλίου η οποία αναλύεται εδώ.
Στις 12.39 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή ο οποίος έχει επιστρέψει στον Σκορπιό. Η όψη αυτή παρόλο που ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες συνιστά μυστικότητα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.52 που θα περάσει στον Τοξότη. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Τα ταξίδια και οι επαφές με ξένους ευνοούνται αυτές τις μέρες. Στις 13.26 διαμορφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα που συνιστά προσοχή καθώς μπορεί να μας δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις και να μας «ρίξει» σε παγίδες. Τέλος στις 20.42 το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού φέρνει νέες ιδέες, εμπνεύσεις και εκπλήξεις. Τυχαίες συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν αυτό το διάστημα.
*Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα καθώς και η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/11/2013).
Η Νέα Σελήνη και έκλειψη που διαμορφώνεται την ημέρα των γενεθλίων σας δείχνει ότι την ερχόμενη χρονιά θα κάνετε σημαντικά καινούργια ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μην ακούσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν αφού ο Ποσειδώνας μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να μεγαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Από την άλλη, η θετική όψη Σελήνης – Ουρανού θα σας φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε και πιθανότατα θα σας «σώσει» από πολλούς κινδύνους. Νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 12.51 θα είναι πολύ σταθερά στις απόψεις τους και θα αγωνιστούν προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα και επιτυχία. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 12.52 θα αγαπούν τις περιπέτειες και τα ταξίδια καθώς και την μόρφωση που θα τους προσφέρει περισσότερα εφόδια. Είναι πιθανό να ζήσουν ένα μέρος της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ραλλία Χρηστίδου, Νίκος Ορφανός, Δήμητρα Γαλάνη, Γιοβάννα, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νίκος Ευταξίας, Γιώργος Μεσσάλας, πρίγκηπας Κάρολος, Yanni, Condoleezza Rice.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK