ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η μοναδική όψη που σχηματίζεται σήμερα είναι η αντίθεση Σελήνης – Δία που αποκορυφώνεται στις 10.25 το πρωί. Η συγκεκριμένη όψη συνιστά να αποφεύγουμε τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να μας οδηγήσει σε εσφαλμένες κινήσεις γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ πριν κάνουμε οτιδήποτε. Καλό θα είναι να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους γύρω μας ειδικά αν μας δίνουν βαρύγδουπες υποσχέσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/11/2013).
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες και ίσως θα πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Αν εφαρμόσετε μια συγκρατημένη οικονομική διαχείριση θα μπορέσετε όχι μόνο να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, αλλά και να μαζέψετε χρήματα για να κάνετε κάποιες σημαντικές αγορές. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν αναξιόπιστες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εύστροφα και πρωτοποριακά. Από μικρά ακόμα οι σχολικές τους εργασίες θα διαφέρουν από των άλλων παιδιών αφού πάντα θα είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Στη ζωή τους θα πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές απώλειες πιθανότατα από την αδιαφορία τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βασίλης Διαμαντόπουλος, Petula Clark, Roberto Cavalli, Stephanie Powers.
4 comments

4 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK