ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η αντίθεση Σελήνης – Δίας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να «φιλοσοφήσετε» κάποια ζητήματα που μπορεί να αφορούν την οικογένειά σας ή οικιακά ζητήματα. Αποφύγετε υπερβολές και διαφωνίες με οικεία σας πρόσωπα που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Ταύρος
Σήμερα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας και κυρίως στο πώς θα καταφέρετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ίσως αναζητήσετε χρήματα μέσω του συντρόφου σας ή διεκδικήσετε κληρονομικά στοιχεία που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στον σύντροφό σας τον έρωτά σας πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές που μπορεί να φαίνονται ψεύτικες.

Καρκίνος
Ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, ανεβάζουν την διάθεσή σας και σας δημιουργούν έντονη ευεξία. Όσο κι αν θέλετε να «ζητωκραυγάσετε», κρατήστε χαμηλούς τόνους ώστε να μη φανεί ότι υποτιμάτε την δουλειά άλλων εξίσου ικανών συναδέλφων σας.

Λέων
Η ανάγκη σας να ψυχαγωγηθείτε, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ίσως έχει ως αποτέλεσμα να παραμελήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προσέξτε γιατί η εποχή είναι κρίσιμη…

Παρθένος
Η ανάγκη σας να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε τον οικιακό σας χώρο με το προσωπικό σας γούστο, είναι τόσο έντονη που μάλλον δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Η γνώμη των φίλων σας ίσως παίξει ένα ρόλο αν και την τελική απόφαση θα την πάρετε μόνοι σας.

Ζυγός
Η αντίθεση Σελήνης – Δία που σχηματίζεται σήμερα, αναδεικνύει την έμφυτη περιέργειά σας και σας κάνει να αναζητάτε πληροφορίες από παντού. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν κάποια άτομα για τους δικούς τους λόγους. Προσοχή λοιπόν!

Σκορπιός
Η παρουσία της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών σας, σας ωθεί να ξοδέψετε χρήματα είτε για την προσωπική σας ικανοποίηση είτε για να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας. Προσέξτε γιατί οι πολλές σπατάλες δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και παρόλο που σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Δία, φαίνεται να τονίζει περισσότερο την αίσθηση της ασφάλειας παρά να σας δημιουργεί προβλήματα. Αποδεχτείτε τις θετικές εκδηλώσεις των οικείων σας και αφήστε τους να σας «κανακέψουν».

Αιγόκερως
Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να μην καταπονείτε τον οργανισμό σας. Αν βρίσκεστε κάπου που νιώθετε άβολα ή αμήχανα, μπορείτε να βρείτε μια πρόφαση και να αποχωρήσετε.

Υδροχόος
Η Σελήνη σας παροτρύνει να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε σαν τον «παλιό καλό καιρό». Ωστόσο, μάλλον θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να αφήσετε κατά μέρος δραστηριότητες που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια διάκριση, αν και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραμείνετε μετριόφρονες ώστε να μην προκαλέσετε τη ζήλια των γύρω σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK