ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201229 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και φροντίζει για την καλοπέραση όσων βρίσκονται με φίλους και διασκεδάζουν αυτή την ώρα. Στις 11.44 η σύνοδος Σελήνης – Άρη, ευνοεί τις προσπάθειες που καταβάλλουμε στο εργασιακό περιβάλλον και μας χορηγεί μεγάλη ενέργεια που μπορούμε να την διοχετεύσουμε ώστε να ολοκληρώσουμε σημαντικές εργασίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 12.35 οπότε περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο «πειθαρχημένοι», οργανωτικοί και υπεύθυνοι. Στις 13.11 το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά για τις κοινωνικές σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές συναναστροφές. Θέματα που σχετίζονται με καλές τέχνες θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Στις 20.32 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μας κάνει περισσότερο νευρικούς και ευέξαπτους γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας. Τέλος στις 20.42 το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου, είναι κατάλληλο για να σταθεροποιήσουμε στόχους και να δημιουργήσουμε μια αρμονική σχέση με τους γύρω μας.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/11/2013).
Σε γενικές γραμμές η ερχόμενη χρονιά αναμένεται να είναι καλή, αν και δεν θα λείψουν τα μικρο-προβληματάκια. Ένα από αυτά θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας όπου είναι πιθανό να συμβούν κάποιες ανατροπές που δεν περιμένετε. Ωστόσο, η οποιαδήποτε αλλαγή ακόμα κι αν σας φανεί δυσάρεστη στο τέλος θα αποδειχθεί θετική. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε ελεύθεροι θα ερωτευτείτε ένα άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε μακροχρόνια σχέση. Στα οικονομικά σας δεν θα υπάρξουν σημαντικές διακυμάνσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 12.34 θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 12.35 θα είναι πολύ ώριμα και υπεύθυνα και από μικρά ακόμα θα φροντίζουν να είναι συνεπή σε ότι τους ανατίθεται. Με την οργάνωση και την υπομονή τους θα καταφέρουν να κατακτήσουν υψηλή κοινωνική και επαγγελματική θέση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γλυκερία, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Magdi Yacoub.

4 comments

4 σχόλια:

 1. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying:) Please check mines If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?
  Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hello, I came to your blog and became follower. Sorry, I don't have anything else :(
  Thank you for visiting!!
  xx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Thank you for following me!
  Your blog is amazing! Now I'm following you! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK