ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη επαγγελματικές ή και κοινωνικές  υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείτε με ενδιαφέρον, ώστε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας. Εύνοια υπάρχει σήμερα και στον οικονομικό τομέα όπου είναι πιθανό να αποκομίσετε κάποιο όφελος.

Ταύρος
Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με νομικές εκκρεμότητες ή με κάποια διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν υπάρχουν χαρτιά που χρειάζονται «τακτοποίηση» καλό είναι να τα φτιάξετε. Ένα ταξίδι για το ερχόμενο τριήμερο θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Δίδυμοι
Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στα οικονομικά σας και θα πρέπει να προσέξετε γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές απώλειες. Ένας έρωτας που έχει περάσει στο παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί σήμερα και να σας φτιάξει την διάθεση.

Καρκίνος
Φροντίστε να κρατήσετε τις δυνάμεις σας και να μην αναλωθείτε στην εργασία σας, αφού ο σύντροφός σας φαίνεται ότι έχει κάνει τα σχέδιά του και θέλει να σας παρασύρει. Μην του χαλάσετε το χατίρι αφού έτσι κι αλλιώς θα περάσετε πολύ όμορφα.

Λέων
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στη διασκέδαση, αλλά ως εκ θαύματος σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε τη δουλειά και τη χαρά. Ο ενθουσιασμός σας μάλιστα θα γίνει αντιληπτός από τους ανωτέρους σας που θα σπεύσουν να επικροτήσουν τη στάση σας.

Παρθένος
Ίσως θα πρέπει να κανονίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σπίτι σας, ειδικά αν σκοπεύετε να φύγετε για να περάσετε το Σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο σας. Αν πάλι κανονίσετε διασκεδάσεις με φιλικά σας πρόσωπα, μια απρόβλεπτη γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, ίσως περιμένετε πώς και πώς να τελειώσει αυτή η εβδομάδα για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός
Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, και δεν αποκλείεται ακόμα και να κανονίσετε μια σύντομη απόδραση για το τριήμερο. Βεβαιωθείτε φυσικά ότι έχετε κανονίσει τα πάντα γιατί εκτός από τον ανάδρομο Ερμή, είναι το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που προκαλεί ανατροπές.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα και σας προκαλεί να ασχοληθείτε με την διαχείριση των οικονομικών σας. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε μια νέα τακτική ώστε να σας μένουν περισσότερα χρήματα, ή να αρχίσετε τις σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η επιλογή δική σας.

 Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και  τις ιδέες σας αλλά και να τραβήξετε την προσοχή των άλλων κάνοντας μια ελκυστική εμφάνιση. Αν είστε ελεύθεροι, μην αγνοήσετε το ενδιαφέρον ενός αξιόλογου ατόμου.

Υδροχόος
Το πέρασμα της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να προφυλάξετε την υγεία σας από ιώσεις που κυκλοφορούν. Μια καλή διατροφή θα τονώσει τον οργανισμό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Ιχθείς
Ημέρα κοινωνικότητας και φιλικών συναναστροφών είναι η σημερινή, αφού η Σελήνη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Προσπαθήστε λοιπόν να αποδεχτείτε προσκλήσεις και να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που μπορούν να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για τη δουλειά σας και όχι μόνο.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK