ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Τα ξημερώματα στη 1.18 η Σελήνη σχηματίζει τη μοναδική όψη για σήμερα που είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα συναισθήματά μας και θα δώσει ένταση σε όλες τις σχέσεις μας. Ωστόσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δυναμική αυτής της όψης και για να ολοκληρώσουμε σημαντικές εργασίες. Προσοχή όσοι βρίσκονται έξω να μην εμπλακούν με υπόκοσμο και φυσικά να μην εμπλακούν σε καβγάδες.
*Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα καθώς και η σύνοδος Ήλιου – Ερμή αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Διαβάστε ακόμα πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/11/2013).
Η σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, τη φιλοσοφία σας αλλά και τη συμπεριφορά σας. Το γεγονός αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σας, οι οποίοι θα αποδεχτούν πολύ ευχάριστα τον νέο κώδικα επικοινωνίας σας και θα επιδιώκουν συνεχώς την παρέα σας. Έτσι, θα σπεύσουν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας προσφέρουν ανεκτίμητες πληροφορίες.  Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα συμβάλει στην αποκατάσταση της αισθηματικής σας ζωής.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν πολύ έντονη προσωπικότητα και θα είναι ιδιαίτερα οξυδερκή. Επιπλέον το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που είναι ακριβές στο γενέθλιο χάρτη τους, θα τα προικίσει με καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και διαίσθηση που θα τα βοηθά να αποφεύγουν παγίδες.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Φώφη Γεννηματά, Martin Scorsese, Rock Hudson, Sophie Marceau, Danny DeVito.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK