ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Σημαντική επαγγελματική άνοδο μπορείτε να έχετε αυτό το διάστημα, αρκεί να κάνετε τα σωστά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην επαναπαύεστε και μην χαλαρώνετε καθώς τώρα βρίσκεστε σε μια περίοδο που δεν σας επιτρέπει να χάνετε λεπτό. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Ταύρος
Γραφειοκρατικά θέματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, αρχίζουν να εξελίσσονται από σήμερα. Οι φίλοι σας προσφέρουν την βοήθειά τους σε ότι χρειάζεστε, κι έτσι είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας.

Δίδυμοι
Από σήμερα θα πρέπει να αρχίσετε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να βρείτε μια φόρμουλα ώστε να κλείνετε σιγά – σιγά τρύπες που όσο πάνε και μεγαλώνουν. Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα σας «φωτίσει» πώς να τα καταφέρετε ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Καρκίνος
Οι σχέσεις σας τόσο οι προσωπικές όσο και οι φιλικές, έρχονται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα σας βοηθάει να σχεδιάσετε με τον σύντροφό σας ένα ταξίδι – ίσως ενόψει των εορτών – ή να ολοκληρώσετε γραφειοκρατικές διαδικασίες που εκκρεμούν.

Λέων
Φαίνεται ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτό το διάστημα, κι έτσι δεν  μπορείτε να προγραμματίσετε τίποτα. Ωστόσο, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τα έσοδά σας αυξάνονται γεγονός που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Παρθένος
Η αισθηματική σας ζωή τονίζεται περισσότερο σήμερα, και σίγουρα ο σύντροφός θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Ίσως αποφασίσετε να περάσετε μαζί τις επόμενες ημέρες ή σχεδιάσετε ένα σύντομο ταξίδι. Αν είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε προτάσεις φίλων που μπορεί να σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Ζυγός
Ευχάριστη μέρα για σας θα είναι η σημερινή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως μάλιστα κάνετε από κοινού κάποιες δουλειές ώστε να βελτιώσετε το χώρο σας και να τον κάνετε πιο άνετο. Αν καλέσετε φιλικά σας πρόσωπα θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Σκορπιός
Εξαιρετικά θετική αναμένεται η σημερινή για σας, αφού το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα εγγυάται ευνοϊκές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ πολλοί ίσως διαπιστώσετε ότι περιμένετε παιδί, γεγονός που θα σας χαροποιήσει.

Τοξότης
Το σπίτι και η οικογένεια είναι τομείς που μπορούν να σας αποφέρουν οφέλη σήμερα. Ίσως μια απρόβλεπτη επίσκεψη σας κάνει ένα όμορφο δώρο, ή ακόμα κάποιος συγγενείς σας δώσει ένα χρηματικό ποσό αντί για δώρο. Σε κάθε περίπτωση κερδισμένοι θα βγείτε.

Αιγόκερως
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας, σάς γεμίζει ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Παρόλο που σήμερα γενικά ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαφές καλό θα είναι να μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν αξίζουν Κρατήστε τις δυνάμεις σας για πιο σοβαρά πράγματα.

Υδροχόος
Οι ενέργειές σας από σήμερα μπορεί να είναι μυστικές, σκοπό έχουν όμως να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Σιγουρευτείτε μόνο ότι και οι εμπλεκόμενοι σ’ αυτό το ζήτημα είναι εχέμυθοι. Αν νιώθετε τις δυνάμεις να σας εγκαταλείπουν ίσως είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ιχθείς
Η κοινωνικότητά σας τονίζεται περισσότερο από σήμερα με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω. Με το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και ιδανικά, τα οποία θα θελήσετε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK