ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Παρόλο που η μέρα ξεκινά αρκετά καλά για σας, υπάρχει κίνδυνος να παρερμηνεύσετε λόγια δικών σας ανθρώπων και να ταραχτείτε χωρίς λόγο. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και ίσως χρειάζονται διευκρινίσεις προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ταύρος
Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με την Σελήνη το πρωί είναι πολύ πιθανό να σας κάνει κάπως νευρικούς και κυκλοθυμικούς. Προσπαθήστε λοιπόν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ασχοληθείτε με δουλειές που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε. Μετά το μεσημέρι είναι πιθανό να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μπορεί να σας δημιουργεί κάποιες μικρές αμφιβολίες κυρίως σχετικά με τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με άλλους. Ίσως είναι καλύτερα να μην εμπιστεύεστε κανέναν τουλάχιστον όσον αφορά στις επενδύσεις σας. Μετά το μεσημέρι αποδεχτείτε ξαφνικές προσκλήσεις φίλων σας γιατί πρόκειται να περάσετε υπέροχα.

Καρκίνος
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο σας, ίσως σας χαλάει κάπως τη διάθεση, πρόκειται όμως για λίγες ώρες μόνο, αφού μετά το μεσημέρι είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ικανοποιούν. Αν ένα φιλικό σας πρόσωπο, ζητήσει τη συμβουλή σας, προσπαθήσετε να πείτε με ειλικρίνεια την άποψή σας.

Λέων
Μπορεί αυτή η Κυριακή να μην είναι και η καλύτερη για σας, αφού η διάθεσή σας φαίνεται αρκετά «πεσμένη». Ωστόσο ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, παρά να προσβάλλετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να το μετανιώσετε αργότερα.

Παρθένος
Μέχρι και το μεσημέρι, μπορείτε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να κανονίσετε μια ευχάριστη έξοδο με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Ακόμα και ένας απλός περίπατος θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος. Μετά το μεσημέρι, ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια θέματα ρουτίνας.

Ζυγός
Όταν δεν θέλετε να μάθετε την αλήθεια είναι καλύτερα να μην ρωτάτε! Αυτό ισχύει σήμερα αφού οι πολλές ερωτήσεις σας, ίσως γίνουν αφορμή να μάθετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση μετά το μεσημέρι, θα διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο «ανοιχτόμυαλοι» και μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα κάποια γεγονότα.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα ευνοεί τον διάλογο τόσο με τα οικεία σας πρόσωπα όσο και με άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Αν υπάρχουν μάλιστα παρεξηγήσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, ίσως πρέπει τώρα να διαλευκανθούν. Αν σκοπεύετε να βγείτε, διασκεδάστε αλλά προσέξτε κατά την οδήγηση.

Τοξότης
Τα οικονομικά φαίνεται ότι δεν σταματούν να απασχολούν το μυαλό σας και συνεχώς αναρωτιέστε πώς να τα φέρετε βόλτα. Η λύση θα βρεθεί σύντομα και ήδη μετά το μεσημέρι μια συζήτηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματά σας.

Αιγόκερως
Μέχρι και το μεσημέρι η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας επιτρέπει να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες για το καλό σας. Μετά το μεσημέρι, ένα απροσδόκητο οικονομικό όφελος θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Υδροχόος
Λίγη ξεκούραση τις πρωινές ώρες, θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μπορέσετε να αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις το απόγευμα. Θα είστε μάλιστα σε τόσο καλή διάθεση που θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών. Αν είστε ελεύθεροι μένει σε σας να επιλέξετε.

Ιχθείς
Οι φιλικές συγκεντρώσεις μπορούν να ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί καθώς αργότερα, μάλλον θα χρειαστεί να «αποσυρθείτε» και να ασχοληθείτε με εργασίες που απαιτούν ησυχία. Ωστόσο θα αξιοποιήσετε το απόγευμα της Κυριακής πολύ δημιουργικά, ενώ δεν αποκλείεται να απομονωθείτε με τον σύντροφό σας για να χαρείτε τον έρωτά σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK