ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η ημέρα ξεκινάει με το θετικό εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που διαμορφώνεται στις 5.46 και ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Στις 6.03 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη μια όψη που μπορεί να μας δημιουργήσει προβληματισμούς και ανασφάλειες. Στις 7.54 το εξάγωνο Ήλιου – Σελήνης είναι κατάλληλο για την βελτίωση κάθε σχέσης. Η Σελήνη θα βγει σε κενό πορείας από τις 7.54 μέχρι και τις 14.10 που θα περάσει στον Υδροχόο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες και το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί και θα συμμετάσχουμε πιο ευχάριστα σε ομαδικές δραστηριότητες για το γενικότερο καλό. Στις 22.29 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον πρωτοπόρο Ουρανό, μία όψη που αποκορυφώνει την δημιουργικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει σε ορισμένους ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις. Τέλος, προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου στις 23.10 μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και μελαγχολία.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/11/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες είναι πιθανό να προκύψουν σύννεφα στην οικογενειακή σου ζωή και καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σ’ αυτήν ώστε να αποφύγεις εντάσεις και προβλήματα. Παρόλο που η συνεχής απουσία σου μπορεί να δημιουργεί ανασφάλειες στους οικείους σου, δεν θα πρέπει να παραμελήσεις και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Οι ανώτεροί σου περιμένουν πολλά από σένα κι εσύ σίγουρα δεν θέλεις να πάνε χαμένοι οι περασμένοι σου κόποι. Εξάλλου, η βελτίωση των οικονομικών σου – που θα έρθει κατά την διάρκεια της χρονιάς – είναι κάτι που αφορά όλους.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 14.09 θα έχουν Σελήνη στον Αιγόκερω και θα είναι αρκετά υπεύθυνα και δραστήρια. Ο κύριος στόχος τους θα είναι η επαγγελματική τους αποκατάσταση, γεγονός που θα τα ωθήσει να δημιουργήσουν μια αξιοζήλευτη καριέρα. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 14.10 με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα είναι αρκετά πρωτοποριακά και θα έχουν λαμπρές ιδέες που θα τα βοηθήσει να φτάσουν ψηλά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βασίλης Βασιλικός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Alan Shepard, Amanda Lear, Kim Wilde, Linda Evans.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK