ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα, με την υποστήριξη των φίλων σας αλλά και των ανωτέρων σας να στηρίζουν τις προσπάθειές σας. Αν είστε ελεύθεροι, εκμεταλλευτείτε μια πρόσκληση για έξοδο που μπορεί να σας επιφυλάσσει μια όμορφη γνωριμία.

Ταύρος
Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως επιτέλους η δουλειά σας αναγνωριστεί και λάβετε μια αξιόλογη οικονομική αύξηση, αλλά και μια πιο καίρια θέση.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ξεχαστείτε από όλα τα προβλήματά σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά και σας λείπουν. Ίσως μάλιστα με την ευκαιρία των εορτών, βρείτε τρόπο να συναντηθείτε κι από κοντά.

Καρκίνος
Τα οικονομικά που σας απασχολούν συνεχώς το τελευταίο διάστημα, αρχίζουν από σήμερα και παίρνουν μια ανοδική πορεία. Ίσως κάποιες κινήσεις που κάνατε το τελευταίο διάστημα αποδειχθούν αρκετά επωφελείς. Αν σας ενδιαφέρει ένας παλιός έρωτας μπορείτε σήμερα να τον προσεγγίσετε.

Λέων
Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια νύξη στον υποψήφιο ενδιαφέρομενο και να “βολιδοσκοπήσετε” τις διαθέσεις του. Κάθε πληροφορία που προέρχεται από οπουδήποτε, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Παρθένος
Αν αφήσετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει ελεύθερα στο εργασιακό σας περιβάλλον, μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό που θα κινήσει το ενδιαφέρον των ανωτέρων σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην χάνετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ζυγός
Μια πολύ όμορφη μέρα ξεκινά για σας, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Κάντε οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό και μην σταματήσετε τις προσπάθειες αφού όλο το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Σκορπιός
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει το οικογενειακό σας περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται και για ένα οικονομικό βοήθημα που θα σας ανοίξει τον δρόμο για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας σε θετική όψη με την Σελήνη, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας και να βοηθήσουν για την πρόοδό σας. Ευχάριστες προοπτικές αποκτά και η σχέση σας.

Αιγόκερως
Η ώρα της επιβράβευσης έχει φτάσει και από σήμερα, μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οικονομικά οφέλη. Φυσικά δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε, αλλά να συνεχίσετε τις προσπάθειες που ευτυχώς για σας δεν τελειώνουν ποτέ.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία σήμερα, και σας εγγυάται να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Επιπλέον αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή καλλιτέχνες θα έχετε μια θεαματική άνοδο στη δουλειά σας.

Ιχθείς
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη, και συνιστά να ασχοληθείτε με δουλειές που άλλες φορές μπορεί να σας φαίνονται βαρετές. Σήμερα έχετε την ευχέρεια να πετύχετε πολλά και επιπλέον να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK