Προβλέψεις για την εβδομάδα από 19 - 25 Νοεμβρίου 2012


-->


Ευχάριστη σε γενικές γραμμές θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη που οι δυσμενείς όψεις απουσιάζουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 22 Νοεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα πάθους, αφού στο συγκεκριμένο ζώδιο η Αφροδίτη δεν φημίζεται για τα συναισθήματά της αλλά για το πάθος της. Το γεγονός όμως ότι την ίδια μέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, της προσδίδει μια νότα ρομαντισμού. Την ίδια μέρα ο Ήλιος – από τον Τοξότη – σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι έτσι ο κίνδυνος να πέσουμε σε “παγίδες” συναισθηματικές ή οικονομικές είναι υπαρκτός. Προσοχή απαιτεί το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται στις 23, αφού η συγκεκριμένη όψη συνδέεται με ατυχήματα κάθε είδους. Τέλος την Κυριακή το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, ευνοεί και ανταμείβει όσους καταβάλλουν προσπάθειες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη από την ερχόμενη Τετάρτη θα αποτελέσει μια καλή επιρροή για το ζώδιό σας. Μέχρι και τις 20/12 που θα παραμείνει εκεί, μπορείτε να προγραμματίσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας ή να αποφασίσετε αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο. Στις 22 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου ζωής. Μέχρι και τις 15/12 καταστάσεις από το παρελθόν θα αναβιώσουν με σκοπό να επανεξετάσετε τις επιλογές σας. Η σημαντικότερη όψη για σας ωστόσο είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, στις 23 του μήνα. Η όψη αυτή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όπου υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η πορεία του Ήλιου από τον Τοξότη από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, θα σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και κυρίως με τυχόν χρέη που μπορεί να έχετε. Έτσι, θα ψάξετε να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα αποπληρώσετε μια ώρα αρχύτερα ώστε να απαλλαγείτε από το βραχνά που σας δημιουργούν. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στον τομέα των σχέσεών στις 22 του μήνα, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15/12, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική βελτίωση στις σχέσεις σας όχι μόνο με τον σύντροφό σας αλλά και με άλλα αγαπημένα σας άτομα. Την Παρασκευή καλό θα είναι να προσέχετε τις αντιδράσεις σας καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Προσοχή επίσης και σε κάθε είδους ατυχήματα που προέρχονται κυρίως από βιασύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στο πολικό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει για ένα μήνα. Αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν, και θα πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να μην δημιουργηθούν ρωγμές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 22/11 μέχρι και τις 15/12 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος με σημαντικούς ανθρώπους και με άτομα κύρους. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23/11, καθώς μπορεί να προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Από τις 21 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12. Το διάστημα αυτό πολλοί από σας θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Στις 22 η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί την αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέχρι τις 15/12, ενώ όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα σκεφτείτε την επισημοποίησή της. Την Παρασκευή θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο λόγω του τετραγώνου Άρη – Ουρανού που μπορεί να προκαλέσει διάφορα απρόβλεπτα προβλήματα. Την Κυριακή θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 21 του μήνα, είναι εξαιρετική θετική για το ζώδιό σας και ιδιαίτερα για την αισθηματική σας ζωή. Έτσι, μέχρι τις 20/12 θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να απολαύσετε τον έρωτα, αλλά και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη από την δουλειά σας κυρίως όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή καλλιτέχνες. Η Αφροδίτη θα περάσει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου την ερχόμενη Πέμπτη και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 15/12. Το διάστημα αυτό ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, ενώ η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με αγοροπωλησία σπιτιού, γης, επαγγελματικού χώρου.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από τις 21 του μήνα, σας προετοιμάζει για μια περίοδο έντονης ενασχόλησης με το σπίτι και την οικογένειά σας. Πολλοί από σας θα ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ κάποιοι άλλοι, ίσως διαμορφώνουν ένα νέο σπίτι προκειμένου να ξεκινήσουν την νέα τους οικογένεια. Όσοι πάλι σκέφτεστε μια μετακόμιση, αυτό το διάστημα θα την ολοκληρώσετε. Στις 22 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, από όπου θα κάνει τις σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς σας, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Ο τρόπος που εκφράζεστε θα γίνει επίσης ξεχωριστός, με αποτέλεσμα να φανείτε πιο σπουδαίοι στα μάτια των άλλων.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Από τις 21/11 μέχρι και τις 20/12 η πορεία του Ήλιου από τον Τοξότη θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, με αποτέλεσμα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Από τις 22/11 μέχρι και τις 15/12 η Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες εξαιρετικά ευχάριστες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τις σχέσεις σας. Ίσως θα πρέπει να υιοθετήσετε μια ήπια στάση και να μην «ξεσηκώνεστε» χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Από τις 21/11 ο Ήλιος περνά στον τομέα των οικονομικών σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 20/12 και το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να λάβετε ένα ανέλπιστο bonus. Επιπλέον, στις 22 η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15/12 με σκοπό να αυξήσει επικίνδυνα τη γοητεία σας και να σας φέρει τον πρίγκιπα του παραμυθιού – αν δεν τον έχετε βρει ακόμα. Μ' αυτά και μ' αυτά όμως, προσέξτε να μην παραμελήσετε την εργασία σας και σας βγει σε ξινό. Στο τέλος της εβδομάδας προσέξτε και τα ατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη σηματοδοτεί την περίοδο των γενεθλίων σας και σας επιτρέπει να ζήσετε με χαρά αυτή την ιδιαίτερη εποχή του χρόνου. Τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλά και σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να έχετε λόγο να παραπονιέστε. Στις 22 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας μετά από ένα μεγάλο διάστημα πίεσης. Μέχρι και τις 15/12 όλα θα είναι πολύ καλύτερα, ενώ τον ελεύθερο χρόνο σας θα τον αφιερώνετε στον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ήδη έχετε αποκτήσει αρκετούς υποστηρικτές που προσπαθούν να σας εξασφαλίσουν την επαγγελματική πρόοδο. Ωστόσο το πέρασμα του Ήλιου στη σκιά του ωροσκοπίου σας από τις 21/11 μέχρι και τις 20/12 συνιστά να κινηθείτε παρασκηνιακά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας παρά μόνο σε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 22/11 μέχρι και τις 15/12 θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και μέχρι τις 20/12 που θα μείνει εκεί σας παροτρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειες προκειμένου να πετύχετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Το διάστημα αυτό θα έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα που θα σας προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Επιπλέον, η διέλευση της Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 22/11 μέχρι τις 15/12 θα σας ανοίξει το δρόμο για την επαγγελματική εξέλιξη που επιδιώκετε.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της καριέρας σας από τις 21/11 μέχρι και τις 20/12 είναι κατάλληλη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, να επιδιώξετε μια ανώτερη θέση και να αποκτήσετε τη φήμη που επιθυμείτε. Η Αφροδίτη από τις 22/11 και μέχρι τις 15/12 θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσετε μακρινά ταξίδια και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες. Εύνοια μπορεί να προέλθει από το εξωτερικό με διάφορους τρόπους, γι' αυτό θα πρέπει να αποκωδικοποιείτε κάθε πληροφορία ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK