ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ



ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ



Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σας, ειδικά αν είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε έναν πειρασμό που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, οπότε μπορείτε να περάσετε μια όμορφη βραδιά ακόμα κι αν δεν υπάρξει συνέχεια…

Ταύρος
Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή σήμερα, αφού φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχετε κουραστεί αρκετά. Ίσως θα πρέπει να ξεχάσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και να περάσετε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Ίσως υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν στα οικονομικά σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και αντίθεση με τον Άρη. Οι όψεις αυτές συνιστούν προσοχή, καθώς η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μπορεί να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε άσκημα στον σύντροφό σας, κάτι που πιθανότατα δεν θα ανεχτεί.

Καρκίνος
Ίσως νιώθετε να είστε «πηγμένοι» στις υποχρεώσεις και πράγματι ο ελεύθερος χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος. Ωστόσο, ο οργανισμός είναι αρκετά καταβεβλημένος και καλό θα ήταν αν μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα και αποσυρθείτε ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Λέων
Παρά τις δυσμενείς αστρολογικές επιρροές που υπάρχουν εσείς είστε έτοιμοι να «φορτσάρετε» και να πέσετε με τα μούτρα σε δουλειές που πρέπει να γίνουν, ώστε να σας μείνει χρόνος και για πιο ευχάριστες ασχολίες. Αν τρέφετε ερωτικά συναισθήματα για ένα φιλικό σας πρόσωπο, προσέξτε πώς θα τα εκδηλώσετε.

Παρθένος
Οι πλανητικές επιρροές που δέχεστε σήμερα, θα αποδειχθούν αρκετά δύσκολες καθώς τα θέματα που σας απασχολούν είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους. Επειδή όμως δεν μπορείτε να βρίσκεστε ταυτόχρονα σε δέκα μέρη, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να ξεκινήσετε από το πιο σημαντικό.

Ζυγός
Η αντίθεση που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σήμερα με τον Ουρανό, μπορεί να αποτελέσει πραγματική απειλή για τις σχέσεις σας αν δεν να ελέγξετε τη ζήλια σας και καταφέρετε να εξαντλήσετε τα όρια του συντρόφου σας. Ο Άρης από τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας συνιστά προσοχή και στην οδήγηση.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, και καλό θα είναι να μην ξοδεύετε χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Προσέξτε επίσης στο εργασιακό σας περιβάλλον να μην συμμετάσχετε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Αδιαφορήστε σε ότι ακούτε.

Τοξότης
Δύσκολη προβλέπεται η σημερινή ημέρα και θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας αλλά και σε άλλα άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σας. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στον φιλικό τομέα, αλλά ίσως είναι καλύτερα να δώσετε τόπο στην οργή ώστε να μην πάρουν διαστάσεις.

Αιγόκερως
Η δουλειά σας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας και μάλιστα φαίνεται να το απολαμβάνετε. Ωστόσο, τα οικεία σας πρόσωπα δυσανασχετούν και χάνουν την υπομονή τους, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε κάποια λύση. Ίσως θα πρέπει να αψηφήσετε την κούρασή σας και να αφιερώσετε και σ’ αυτούς λίγο χρόνο.

Υδροχόος

Παρόλο που σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, εσείς φαίνεται ότι είστε οι πιο ευνοημένοι από όλους. Φροντίστε λοιπόν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας που κι αυτός σας έχει ανάγκη. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ιχθείς
Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και σήμερα και το γεγονός ότι αλλιώς τα υπολογίζατε κι αλλιώς σας έρχονται κάποια πράγματα, σας αναγκάζει να βρείτε άλλους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ίσως όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή προς το παρόν και να ανοίγετε δουλειές στις οποίες δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK