ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 3.18 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μια όψη που μας οδηγεί σε υπερβολές. Όσοι είναι ξύπνιοι αυτή την ώρα, καλό θα είναι να αποφεύγουν την φλυαρία που δεν οδηγεί πουθενά και αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Στις 11.21 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε τις πράξεις και τα λόγια μας αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις και στην οδήγηση. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας.
*Σήμερα σχηματίζει η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/11/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες θα πρέπει να αποκοπείτε από καθημερινές συνήθειες που σας δημιουργούν προβλήματα και να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής. Η ζωή σας χρειάζεται ανανέωση και τώρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να την κάνετε. Μια νομική διαδικασία, που σας ταλαιπωρεί καιρό, μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε τις υπερβολές – κυρίως τις οικονομικές – που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σας ή και με τον νόμο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι πολύ κοινωνικά, αλλά παράλληλα οξύθυμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλές φορές εντάσεις και προστριβές. Ο θυμός τους θα τους περνάει γρήγορα, αλλά ίσως θα είναι καλό να μάθουν να ελέγχουν τα νεύρα τους. Η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες που θα διοχετεύουν την ενέργειά τους θα τους κάνει καλό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Οδυσσέας Ελύτης, Νότης Σφακιανάκης, Τζένη Μπαλατσινού.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK