ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Ευχάριστα θα κυλήσει το πρωινό σας, ανεξάρτητα από τον όγκο της εργασίας σας που σήμερα φαίνεται ότι δεν σας προβληματίζει. Τα πιο ευχάριστα αρχίζουν όμως μετά το σχόλασμα της δουλειάς, όπου μαζί με τον σύντροφό σας θα μοιραστείτε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, αφού σύμφωνα με τις παροτρύνσεις των ανωτέρων σας, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, προκειμένου να λάβετε ένα οικονομικό bonus. Το βραδάκι όμως μπορείτε να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας.

Δίδυμοι
Μέχρι και τις 6.54 η Σελήνη θα σας χαρίζει την εύνοιά της για να ασχοληθείτε με θέματα που προέχουν και να ξεμπερδέψετε με γραφειοκρατικά προβλήματα. Αργότερα η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα θα σας φέρει μερικές ιδέες για την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Καρκίνος
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάποια οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να ρυθμίζονται σιγά – σιγά, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν να αυξάνονται και τα έσοδά σας. Ίσως σχεδιάσετε σήμερα και ένα ταξίδι.

Λέων
Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Το βραδάκι ωστόσο, καλό θα είναι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για τα οικονομικά σας και να αποφασίσετε από κοινού κάποιες περικοπές που θα σας βοηθήσουν.

Παρθένος
Η δουλειά που προσφέρετε έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να λάβετε μια μικρή αλλά σημαντική αύξηση στις αποδοχές σας. Το βράδυ, αφιερώστε το στον σύντροφό σας, που φαίνεται να έχει ανάγκη την παρουσία σας.

Ζυγός
Το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη θα σας επηρεάζει μέχρι το μεσημέρι και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχετε μια χαρούμενη διάθεση που θα σας κάνει ακόμα περισσότερο δημοφιλείς. Έτσι, αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Σκορπιός
Οι συνθήκες σας κάνουν κάπως “υποτονικούς” σήμερα και ίσως το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε το χειμωνιάτικο κλίμα. Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση, το βραδάκι φροντίστε να καλέσετε φίλους και αποφύγετε τη μοναξιά.

Τοξότης
Η μέρα ξεκινά πολύ θετικά για σας, αφού έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές σχέσεις με άτομα που βρίσκετε ότι σας ταιριάζουν. Το βράδυ ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί μια “μεγάλη” μέρα για σας, καθώς είναι πιθανό να εισπράξετε ένα αξιόλογο οικονομικό βοήθημα για την επαγγελματική προσφορά σας. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε έμπρακτα τα άτομα που μεσόλαβησαν για να φτάσετε μέχρι εδώ και αν είναι εύκολο να προγραμματίσετε μια μικρή γιορτή.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 18.54 και αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να προωθήσετε τις ιδέες σας, να πείσετε κάποια άτομα για τις προθέσεις σας, ή ακόμα και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Από το βράδυ και τις επόμενες δυο μέρες τα οικονομικά σας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Ιχθείς
Το πρωί έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να τις ρυθμίσετε έτσι ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε πιο εύκολα. Στις 18.55 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, από όπου σας προσδίδει γοητεία και πειθώ, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει και να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK