ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 5.22 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, εμπόδια και προβλήματα στις μετακινήσεις. Ωστόσο στη συνέχεια, τα πράγματα φτιάχνουν αφού η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της για να σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 15.35. Έτσι, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας και στις συζητήσεις, ενώ όσοι αποφασίσουν να ψωνίσουν αυτό το διάστημα θα κάνουν πετυχημένες αγορές (παρόλο που με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή συνιστάται λίγο περισσότερη προσοχή να μην αγοράσουμε ελατωματικά προϊόντα). Στις 16.31 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις ανάμεσα στα δυο φύλα, αλλά και σε τυχόν συζητήσεις με άτομα κύρους. Η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 18.55 που θα περάσει στους Ιχθείς. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται στους Ιχθείς θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις ανάγκες των γύρω μας. Στις 19.39 η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνας ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και είναι μια ιδανική όψη για να παρακολουθήσουμε μια καλή ταινία, ή κάποια άλλη θεατρική ή μουσική παράσταση.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/11/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την ασφάλειά σας. Πολλοί από σας θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον ή να προγραμματίσετε μια μετακόμιση σε μια άλλη περιοχή. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως ξεκινήσετε τις προετοιμασίες για την δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Μια εγκυμοσύνη είναι μέσα στο πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς, ενώ αν είστε σε μεγαλύτερη ηλικία θα “καμαρώσετε” την επιτυχία κάποιου παιδιού σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 18.54 θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδια που γεννήθηκαν χτες, παρόλο που θα είναι κάπως περισσότερο γοητευτικά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 18.55 με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα είναι πιο ευαίσθητα και “πονόψυχα” και οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν πολύ για να μην τους δημιουργήσουν τραύματα. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα τα βοηθήσουν καθώς θα αποτελέσουν διέξοδο από τις ανησυχίες τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Bo Derek, Maya Plisetskaya.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK