ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ολοκληρώνονται με επιτυχία και είστε πλέον σε αναμονή για ένα μεγάλο οικονομικό όφελος. Με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη από το βράδυ, μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε ένα διαφορετικό μέλλον.

Ταύρος
Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε σχέδια και όνειρα που αφορούν την σχέση σας ή τον γάμο σας, ή ακόμα και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Από το βράδυ με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη και για έναν ολόκληρο μήνα, μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι
Οι απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας σας είναι αρκετά μεγάλες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει κάποιες φορές σας φαίνονται “βουνό”. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο για σας, αφού στο τέλος καταφέρνετε τα πάντα. Από το βράδυ και για έναν περίπου μήνα ωστόσο, προτεραιότητά σας θα είναι ο σύντροφός σας.

Καρκίνος
Θα πρέπει επιτέλους να κάνετε το χατήρι του συντρόφου σας που σας “πιέζει” να αφήσετε για λίγο τη δουλειά και να ασχοληθείτε μαζί του. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι ο Ήλιος θα περάσει στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από το βράδυ μάλλον δεν σας αφήνει περιθώρια για άλλες διασκεδάσεις πέρα από τις επαγγελματικές!

Λέων
Μεγάλη αύξηση αναμένεται στα οικονομικά σας αφού σύντομα θα ολοκληρώσετε μια σημαντική αγοραπωλησία που θα βγάλει από αδιέξοδες καταστάσεις. Από το βράδυ, θα αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στην διασκέδασή σας, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια ατομική δραστηριότητα.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Από το βράδυ με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, το σπίτι και η οικογένεια χρειάζονται την προσοχή σας.

Ζυγός
Για κάποιο λόγο έχετε την ικανότητα να “βγάζετε” ένα μεγάλο μέρος της εργασίας σας μέσα από το σπίτι και να αμοίβεστε και καλά γι' αυτό. Από το βράδυ και για έναν μήνα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, από όπου θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, ενώ θα σας δώσει και την ευκαιρία να κάνετε σύντομα ταξιδάκια.

Σκορπιός
Η Σελήνη σε μια εξαιρετική θέση για το ζώδιο σας, υπόσχεται να σας προσφέρει ατέλειωτη διασκέδαση αλλά και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Μετά το βράδυ, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, τα οποία θα σας προβληματίσουν τουλάχιστον για ένα μήνα.

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σας εξακολουθεί να είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια και μάλιστα με κάποιο τρόπο, μπορεί να γίνει αιτία να αυξηθούν τα έσοδά σας. Από το βράδυ ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και σηματοδοτεί την εποχή των γενεθλίων σας, και μια μεγάλη προσωπική ανάταση.

Αιγόκερως
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι ιδιαίτερα τονισμένο σήμερα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε και να πείσετε κάποια άτομα για τις προθέσεις σας. Από το βράδυ και για ένα μήνα, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, ώστε να μην εξασθενίσετε τον οργανισμό σας.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε εύκολα κάποια χρήματα είτε από δουλειές που έχετε κάνει στο παρελθόν, είτε από κάποια παροδική δουλειά που θα σας προταθεί. Από το βράδυ και για έναν μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη, θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και θα συμμετάσχετε σε πολλές φιλικές συγκεντρώσεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, και με τις θετικές όψεις Άρη, Κρόνου και Πλούτωνα, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καταβάλλοντας μάλιστα λιγότερη προσπάθεια από όση χρειάζεται. Από το βράδυ, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη η καριέρα σας θα εκτοξευθεί τουλάχιστον για ένα μήνα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK