ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Έντεκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που μας χαρίζει ενέργεια και δύναμη που είναι χρήσιμη σε όσους εργάζονται ή βρίσκονται σε εγρήγορση αυτή την ώρα. Στις 5.01 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μια θετική όψη που ευνοεί τις προσπάθειες και τις ανταμείβει γενναιόδωρα. Στις 9.31 το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα είναι άλλη μια δυναμική όψη που ευνοεί τις επαγγελματικές προσπάθειες. Στις 18.34 το τετράγωνο Σελήνης – Δία μπορεί να μας οδηγήσει σε κάποιες υπερβολές που μπορεί να αφορούν σπατάλες, υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού, ή ακόμα και ακραίες εκδηλώσεις.
*Στις 23.50 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή η όψη αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
 
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/11/2013).
Οι θετικές όψεις της Σελήνης πρόκειται να ευνοήσουν τις προσπάθειες που θα κάνετε την ερχόμενη χρονιά. Έτσι, με λίγη προσπάθεια μπορείτε να πετύχετε επαγγελματικούς, οικονομικούς ή ακόμα και προσωπικούς στόχους. Όσοι σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγικούς, θα πραγματοποιήσετε αυτό το όνειρό σας. Πολλοί από σας θα επισημοποιήσουν μια σοβαρή σχέση, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι θα κάνουν μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 23.49 θα ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα είναι αρκετά φιλόδοξα και οι προσπάθειές τους θα τους οδηγήσουν σε μια υψηλή επαγγελματική και κοινωνική θέση. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 23.50 θα ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη. Θα έχουν και αυτά μεγάλη επιτυχία αλλά θα είναι πιο περιπετειώδη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άννα Συνοδινού, Γωγώ Μπρέμπου, Βολτέρος, Goldie Hawn, Bjork.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK