ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 8.32 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, και η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τις μετακινήσεις, τις πληροφορίες και τις συζητήσεις. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του ευνοεί περισσότερο θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα παρά καινούργια. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 3.12 που θα περάσει στον Κριό.
*Σήμερα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού από όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ήλιο. Διαβάστε πώς θα επηρεάσουν αυτά τα φαινόμενα το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/11/2013).
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση φέτος προέρχεται από τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα την ημέρα των γενεθλίων σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τον χώρο που ζείτε ή ακόμα και να αποκτήσετε ένα καινούργιο ακίνητο. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά ώστε να αποφύγετε τις παγίδες που μπορεί να σας κρύβει το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Θετικές  προοπτικές ανοίγονται και στον επαγγελματικό τομέα όπου θα έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά, και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν πολύ κερδοφόρες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά ευαίσθητα και θα διαθέτουν μεγάλα καλλιτεχνικά ταλέντα. Είναι σημαντικό  οι γονείς να τα βοηθήσουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους ώστε να βρουν θετικές διεξόδους και να μην μπλέξουν σε άσχημα μονοπάτια. Λόγω του ότι θα είναι εσωστρεφή θα πρέπει να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις ανάγκες τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ιωάννης Παπαζήσης, Ρίτα Σακελαρίου, Μιχάλης Μητρούσης,  Scarlett Johansson, Jamie Lee Curtis, Charles de Gaulle.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK